Renske Kruitbosch, op de achtergrond: Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren
Volledig scherm
PREMIUM
Renske Kruitbosch, op de achtergrond: Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren © Brunopress/DPG, Roos Klunder

Esther loopt continu tegen een muur van wegwuiverij en gluiplacherij aan

ColumnStel nou dat u in één van de oppositiepartijen van de Tweede Kamer zou zitten. Dan zakt de moed je toch ver onderin de panty?

7 reacties

 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  @ Erik Biesemaat, leer eerst eens de reactie van een ander te accepteren al ben je het er niet mee eens. Ik hen nog nooit ervaren dat de PvdD voor mij opkwam. Wil wel leren waarom zij dat meer zouden doen dan andere partijen.
 • Erik Biesemaat

  4 maanden geleden
  @ A.G de Jong, wederom een belachelijke reactie in een reeks van vele. Als u zich ook maar een beetje zou verdiepen in waar de PvdD voor staat zou u zien dat ze zich sterk maakt voor het welzijn van mens en dier. Maar stemt u rustig op een partij die de planeet naar de sodemieter helpt. Ooit nam ik me voor niet meer op u te reageren maar klinkklare nonsens moét weersproken worden.
 • TK Dijkstra

  4 maanden geleden
  Heel goed stuk. Precies zoals het is!
 • A.G. de Jong

  4 maanden geleden
  Er zijn meer oppositiepartijen die tegen een muur oplopen, terwijl zij wel zinnige problemen aankaarten! Ik heb de dierenpartij altijd al een infantiel clubje gevonden. Opkomen voor dierenwelzijn past in onze samenleving, maar als je de belangen van dieren boven die van mensen gaat plaatsen (zoals deze partij doet) dan is dat eigenlijk ronduit decadent.
 • H. Kuioper

  4 maanden geleden
  Wat een zielig verhaal... Wanneer het iemand van de SGP of ChristenUnie is die opkomt voor zijn eigen idealen, schrijf je een heel ander stukje