Wat vind Renske Kruitbosch van het coronabeleid?
Volledig scherm
PREMIUM
Wat vind Renske Kruitbosch van het coronabeleid? © ANP

Geen vaccins, geen lockdowns, wat dan? We wéten het niet

columnStel nou dat jij Hugo de Jonge bent. Of mister memory Mark Rutte himself. Wat zou jouw oplossing zijn in het hele corona-Stratego? Welke moves maak je – of welke niet? 

3 reacties

 • A.G. de Jong

  1 jaar geleden
  Achteraf kunnen we zeggen dat het virus niet zo dodelijk is als in maart vorig jaar werd aangenomen. Toen werden er beelden getoond van mensen in Wuhan (China) die in de supermarkt in de rij stonden en toen ineens plotseling dood neervielen. Gevolgd door beelden van lichamen in de straten die met witte lakens waren overdekt. Deze beelden waren overduidelijk vals en bedoeld om door angst gedrag te beïnvloeden. Maar helaas zijn veel maatregelen wel op deze valse Chinese beelden gebaseerd geweest!
 • Eric Goedhart

  1 jaar geleden
  Mooi verwoord Andy! Zonder vaccin kunnen we niet, en zo simpel is het. Het vergelijk met een computervirus en anti-software is een goede, temeer daar het programma veel ellende voorkomt, maar ook bijwerkingen kent (langzamer, popups, etc). En het heeft updates nodig tegen nieuwe varianten. Het zou zomaar eens mooi bedacht kunnen zijn door de farmaceutische industrie, geloven de wappies. Maar het merendeel van de niet-vaxxers weigeren vanwege de bijwerkingen, niet omdat ze in sprookjes geloven.
 • Andy Van Werven

  1 jaar geleden
  Ja wie moet je gloven en wat is het handig om te doen ik heb me laten vaccineren omdat ik denk dat je de aarde van deze virus kunt redden en het is net als een computer virus zonder software kan die de virus niet verwijderen en bij mens werkt dit met de middel van een vaccinatie om die virus te onder drukken of bij somigen gewoon te verwijderen via deze weg en zou toch zonder zijn dat je zegt ik hoeft de vaccine niet maar ook daar is iedereen zelf baas