Phaedra Werkhoven
Volledig scherm
PREMIUM
Phaedra Werkhoven © Jeroen Jazet

Godzijdank, de kerken mogen ook dicht

COLUMNPhaedra Werkhoven schrijft iedere week een column over wat haar bezighoudt.

4 reacties

 • Ron D Brandsma

  1 jaar geleden
  Wat een stelletje bittere, zure, nare vrouwen hebben jullie als columnisten. Alleen maar overal tegen aan schoppen, alles wat anders denkt is niet goed wijs. Zij hebben het monopolie op de waarheid. Zonder enige kennis van zaken, of de mogelijkheid zich te verplaatsen in een ander mogen zij hun gal hier spuwen. En we moeten met z'n allen ophouden met de corona tsunami. Elk jaar sterven 80.000 mensen aan hart en vaatziekten. Als we elk geval breeduit in de media brengen, dan lijkt het een ramp.
 • Hans Stuyling de Lange

  1 jaar geleden
  Mevrouw Werkhoven slaat de plank volledig mis, evenals de Raad van State, Getuigenis afleggen van geloofsbeleving is van een geheel andere orde dan sporten, studeren, werken, et cetera. Het is de overtreffende trap van mens zijn, die niet naar materiële maatstaven kan worden gemeten. De scheiding van kerk en staat is er niet voor niets, de moderne staat en burger zijn dit kennelijk vergeten. A.P.H. Stuyling de Lange, Krewerd
 • J Visser

  1 jaar geleden
  Lijkt leuk maar uiteindelijk ligt het besluit bij het lokale college B&W en die zullen in veel gemeenten echt niet ingrijpen omdat ze banden hebben met deze kerkgemeenten.
 • harry van opstal

  1 jaar geleden
  Phaendra, je hebt totaal gelijk. Dat stomme geloof.