Columniste Renske Kruitbosch schrijft vandaag over hangjongeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Columniste Renske Kruitbosch schrijft vandaag over hangjongeren. © ANP / Carlo ter Ellen

Hangjongeren als insecten verjagen met irritante piep? Organiseer eens iets tofs voor die gasten!

columnStel nou dat we met jongeren gaan praten in plaats van piepen op ze los te laten? In Hattem hebben ze last van belhamels. Hangjongeren. Oplossing? Een Mosquito-installatie. Ik dacht even dat ik een artikel van De Speld las. 

1 reactie

 • mannita sierink

  2 maanden geleden
  even met de hangjongeren praten?? heb je dat zelf ook al eens geprobeerd? ik wel en ik ben dankbaar dat ik het heb overleefd! in deze maatschappij rijgen ze je liever aan het mes,schoppen ze je liever kapot,dan praten,je krijgt een zooi doodsverwensingen naar je hoofd ook met dat beruchte k woord! daar lusten de honden geen brood van en waar is rutte,grapperhaus hetOM,de politie? die doen het in hun broek drie kleuren! dankzei burgerwachten en buurt prefentie op een app houden de mensen het zelf
 1. Een bedankje aan de Facebook-medewerker die de grandioze blunder heeft begaan
  PREMIUM
  COLUMN
  2

  Een bedankje aan de Fa­cebook-medewerker die de grandioze blunder heeft begaan

  Stel nou dat de technische blunder binnen Facebook niet per ongeluk ging? Of ben ik nu een complotdenker? Een (W)appie, want WhatsApp lag er ook uit. Maandagmiddag rond 17.30 uur verstuurde ik de laatste apps. Tevergeefs. Storing. Een half uur lang was ik kriebelig en onrustig. Vervolgens werd ik kalm. Na twee uur stelde ik mezelf de vraag: waarom loop ik in godsnaam de hele dag met die telefoon in mijn hand?