ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Harskamper herrieschoppers zijn doodsbang

ColumnStel nou dat we de relschoppers in Harskamp ruilen met de Afghaanse vluchtelingen? Hele probleem opgelost. Een stage! Doodsbange vluchtelingen erin, doodsbange racisten eruit. Want dat zijn de Harskamper herrieschoppers: rillende rietjes voor het onbekende. 

26 reacties

 • Richard Ferdinand Vries

  2 maanden geleden
  geen hersens, geen hart, geen naastenliefde
 • D Bastiaannet

  2 maanden geleden
  Jammer geen reactie van Renske op haar column. Kom op Renske heb je nog plek.
 • CT Putten

  2 maanden geleden
  De einduitslag is na 90 minuten voetbal of welke sport dan ook. Ben je dood dan is het over. Hemel of hel , tuurlijk . De kerk is er alleen om mensen bang te houden en in toom. Maja je ziet het als ze teveel in toom worden gehouden , dan krijg je de uitspattingen . Maar goed ieder zijn meug , zeker niet de mijne.
 • H. Annes

  2 maanden geleden
  CT Putten@ daar ben ik blij mee dat je het wel weet. Hoe rechtvaardiger de einduitslag.
 • CT Putten

  2 maanden geleden
  Ik ben ermee opgevoed, jaren lang die hersenspoeling gehad. Ik heb mijn ogen geopend en ben gaan leven zoals ik het goed vind en niet wat mij opgedragen wordt door , dominees enz. Dat is zo achterhaald .
 1. Ik denk dat menig kind nog nooit een afwasborstel in de hand heeft gehad
  PREMIUM
  COLUMN

  Ik denk dat menig kind nog nooit een afwasbor­stel in de hand heeft gehad

  Stel nou dat iedereen zijn eigen beker meeneemt naar de sportclub. De plastic bekertjes zijn in de meeste kantines al braaf vervangen door karton. Schotse ruit. Sinds de jaren 90 niet meer weg te denken uit de voetballerij en alle andere sporten. En ik hoor u denken: maar meisje Kruitbosch, karton is toch lekker recyclebaar? Jazeker! Maar twee lettertjes maken het minder papiermaché-ig dan de doedelzakbekers doen vermoeden: de PE.