Mannenpil
Volledig scherm
PREMIUM
Mannenpil © Getty Images/Roos Klunder

Hij komt, hij komt, de mannenpil

COLUMNStel nou dat de mannenpil zou bestaan. Zou u, of misschien uw partner, overstag gaan?

6 reacties

 • Jeroen Oosterlaar

  2 maanden geleden
  Miranda en Elly, jullie zijn in de veronderstelling dat mannen vrouwen gaan 'baby trappen'? Ja Jan, het is tenenkrommend te zien hoe seksistisch vrouwen zich mogen uiten zonder dat het zo gezien wordt. Dubbele standaarden van jewelste...
 • Miranda Jansen

  2 maanden geleden
  bij de vrouw heeft de pil nog een andere werking, namelijk de menstruatie reguleren. Dat is uiteraard niet nodig bij de man. Ook worden mannen niet zwanger, dus ze hoeven geen eisprong te belemmeren. Een pil voor een man vind ik geen goede zaak. Veel mannen zullen ermee sjoemelen en dit niet regelmatig genoeg innemen, dus dat maakt het zeer onbetrouwbaar. Ook zullen er veel mannen misbruik van maken en geen voorbehoedsmiddelen meer gebruiken die soa's tegengaan.
 • M.H. van den Brink

  2 maanden geleden
  Komen er vast mensen (mannen) die gaan beweren dat dit een vooropgezet plan is om stiekem een gentherapie in te voeren. Ken een betere oplossing; twee kleine sneetjes, twee knipjes en een paar dagen wat moeilijk lopen. Daarna hoeft mijnheer nergens meer aan te denken en is ongevaarlijk voor de dames. Behalve evt met een SOA.
 • Jan Janzen

  2 maanden geleden
  J janzen Wat een vertrouwen weer in de man!! Wij vrouwen zijn zo betrouwbaar he. Pffhhhh
 • Elly Verrips

  2 maanden geleden
  Als vrouw zijnde wil en kan ik er niet op vertrouwen dat de man de pil ook daadwerkelijk heeft geslikt. De vrouw is de persoon die zwanger raakt. Wat de veiligheid van voorbehoedsmiddelen betreft kan de vrouw dus helaas alleen op zichzelf vertrouwen.