Renske Kruitbosch
Volledig scherm
PREMIUM
Renske Kruitbosch © Brunopress/de Stentor

Iedereen in rep en roer ‘want Mart zou wel 7000 à 8000 euro per optreden vangen’. Ja, dus?

columnStel nou dat we vaker zoals Mart Hoogkamer doen. De zanger kreeg een aantal bakkies bier naar zijn hoofd gemieterd en besloot niet op maar af te treden. Grapje over het kabinet is nu te makkelijk, hè?

10 reacties

 • R Peters

  2 maanden geleden
  Veel drukte om niets. Artiesten uit het Westen hebben een grote bek maar lopen weg als er 3 biertjes op het podium terecht komen. Geef mij maar een lekker feestje met Normaal of een andere artiest/band uit het Oosten des lands. Die hebben geen grote bek en zijken ook niet.
 • Frank Bruggeman

  2 maanden geleden
  Voor eenieder die Mart Hoogkamer veroordeelt: Deze jongeman heeft gelijk, omdat: 1. Iets met respect naar de artiest. 2. Iets met vocht (Water, Bier)en het niet samengaan met electriciteit. Niemand zit op een electrocutie te wachten toch? 3. Verzekering eist tegenwoordig het verhalen van de kosten op de biergooier. 4. Bier is niet om mee te gooien, dat hoor je op te drinken. Al helemaal met de prijzen van tegenwoordig.
 • gerrit van den Brink

  2 maanden geleden
  Het gooien met bier is bij dit soort tentfeesten al decennia schering en inslag. Iedereen die dit organiseert en er naartoe gaat weet dit. Waarom de organisatie dit niet direct met de "artiest" heeft overlegt is mij daarom niet duidelijk. Zelf heb ik veel meer respect voor Ilse de Lange die er gewoon voor gaat staan en daarna haar optreden perfect af maakt. Maar dat is dan ook een artiest die het klappen van de zweep kent.
 • M van de Giessen

  2 maanden geleden
  gewoon enkel limonade serveren. De fans mogen toch nog lang geen alcohol drinken (18+) De organisatie (die alleen denkt aan omzet, ofwel consumeren) moet dan beter programmeren: smiddags matinee en savonds stevigere muziek voor volwassen publiek en de dorstigen? Maar ik snap ook dat de generatiekloof meespeelt. (en ouders zich afvragen wat er later van hun kroost terecht moet komen als ze in de grote mensen maatschappij moeten meedraaien?)
 • Pascal Van der Burgt

  2 maanden geleden
  Ik ben het qua Mart met je eens. Maar vind wel dat de hoeveelheid bier en de tijd die hij de mensen gaf om te stoppen meewegen. Ofwel als je door de organisatie bent ingehuurd en er 3 mensen een bier gooide en Mart niet raakte en duizend mensen gedupeerd worden dan vind ik 10 seconden wel heel kort. Hij had wat mij betreft optreden mogen stoppen, waarschuwen en vervolgens weggaan.