Renske Kruitbosch: ‘Die hele borstcrawl kon me gestolen worden.‘
Volledig scherm
PREMIUM
Renske Kruitbosch: ‘Die hele borstcrawl kon me gestolen worden.‘ © Roos Klunder/Niels Meijerink

Ik antwoordde standaard: ‘Daar word je zo nat van’

Column I MET POLLStel nou dat de boel onder water zou lopen. Wat denkt u: watertrappelt u zich er wel uit of bent u reddeloos verloren?

3 reacties

 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Onze twee kinderen hebben veel gehad aan A t/m C. C geeft net dat beetje extra. Ik ben blij dat ze die kans hebben gekregen, de oudste heeft via schoolzwemles Survival nog gedaan en de jongste heeft nog C gehaald en nog een gedeelte Survival (door Coronaperiode niet doorgegaan), wat hij eerder nooit wilde. Hij zei zelf dat het veel beter was met C. Schoolzwemmen is echt een must!!!
 • G. Molen

  2 maanden geleden
  Dit is wel een zeer overtrokken beeld over het diploma zwemmen. De meeste kinderen vinden het zwemmen wel leuk . Als ze het A diploma hebben gehaald gaat het B en ook C heel snel . Met het volledige A,B ,C diploma kunnen ze in de toekomst voordeel halen in een beroep waar een ABC diploma voor nodig is . Het zijn vaak de ouders die het geduld niet op kunnen brengen . En inderdaad het schoolzwemmen moet weer terug komen .
 • Arjan Dekker

  2 maanden geleden
  Voor iedereen een A en B diploma lijkt me een veel betere keuze. Schoolzwemmen weer invoeren zodat iedereen kan leren zwemmen.