Renate Wennemars, columniste bij de Stentor. column opinie
Volledig scherm
PREMIUM
Renate Wennemars, columniste bij de Stentor. column opinie © Rob Voss

‘Ik ga de prik heus wel halen. Met buikpijn’

ColumnRenate Wennemars schrijft twee keer per week over wat haar bezighoudt. 

8 reacties

 • Brigiet Bluiminck

  1 maand geleden
  Precies zo voel ik het ook. Renate schrijft vaak over dicht-bij-huis onderwerpen. Lekker herkenbaar. Ook nu weer. Ik ga hem ook wel halen, maar ook met een gezonde twijfel.
 • Hans Invernizzi

  1 maand geleden
  Prima dat Renate haar twijfels deelt. En heel goed dat ze de prik gaat laten zetten. Natuurlijk moet je vertrouwen op de wetenschap en de overheid, maar dat doen we bij veel andere zaken ook. De vaccins van AZ en Janssen kunnen ernstige bijwerkingen hebben maar die zijn uiterst zeldzaam. Maar twijfelen over toekomstige bijwerkingen is onnodig. Het vaccin verdwijnt snel volledig uit je lichaam. En over dat gezonde mensen prikken: daar zijn vaccins voor. Je neemt ze zodat je niet ziek wordt.
 • jos zoet

  1 maand geleden
  Gewoon vergelijken: Hoe groot is de kans dat ik corona krijg en wat hou ik er aan over , versus hoe groot is de kans dat ik wat aan die prik overhoud... Dan ben ik er snel uit.. prikken maar!
 • Sander van der Kous

  1 maand geleden
  Hulde, een column zonder Erben zus, Erben zo. Wat een niveau!
 • Klaas

  1 maand geleden
  Jij maakt deze prik tot het gesprek van de dag. Hou het voor jezelf en twijfel niet zo. O, wat verschrikkelijk die sociale druk. Schrijf een column, waar jezelf wat aan hebt en ook de lezers. Hier schiet niemand wat mee op. Slappe hap