Renske Kruitbosch reageert fel op de rellen in Rotterdam van begin dit weekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Renske Kruitbosch reageert fel op de rellen in Rotterdam van begin dit weekend. © ANP / Carlo ter Ellen

Ik schaam me echt kapot voor de mensheid. Wat zijn wij een mislukt staaltje wezen

ColumnStel nou dat we die branieschoppers uit Rotterdam als straf een jaar onbetaald laten ploeteren bij Sinterklaas? Die baardmans weet wel hoe hij ondeugende deugpieten, eh, deugnieten weer in het gareel krijgt.

12 reacties

 • M.G. Blom

  1 jaar geleden
  (Militaire) dienstplicht weer in praktijk brengen lijkt een goed plan, maar dit soort S5-types komen niet door de keuring heen of vallen als eersten af. Bovendien gaat het vele jaren duren (en bakken met geld) om kader, materieel en huisvesting te regelen. Andere genoemde aanpakken lijken mij praktischer en sneller mogelijk. Maar wat de juiste aanpak is, moet blijken. Negeren is geen optie in ieder geval. We hebben geen Siberië. Ruilen voor gas misschien?
 • Arend van Faassen

  1 jaar geleden
  Auke de Jager, nee, FvD of afsplitsingen daarvan stemmen, kunnen ze nog meer ophitsende en opruiende taal gebruiken. Al dit geweld heeft niets met de door u genoemde partijen te maken.
 • Margot van Zanten

  1 jaar geleden
  Met zijn allen betalen wij de rekening die deze rellen ons land gaan kosten. Ook de ouders van die rel-gasten. Dienstplicht, leger inzetten, mariniers eropaf sturen en in ieder geval geen straf als putjes scheppen... moet je eens kijken hoe die losers om hun moeder gaan roepen want dan is de heldhaftigheid ver te zoeken. Capuchons op, mondbedekking gebruiken nu het ze anoniem maakt... als je ergens voor staat durf je dan ook te laten zien
 • Marianne Klaasen

  1 jaar geleden
  Het is echt te triest voor woorden als je de beelden ziet. Helemaal erg dat het veel minderjarigen zijn. Waar zijn de ouders van dit tuig? Neem je verantwoordelijkheid eens en ga opvoeden. Dat is je verantwoordelijkheid. Ouders ook laten betalen voor alle schade. Dat helpt het beste. Ben je meerderjarig dan maar ergens in een bunker zetten. Salaris of uitkering afpakken. Het komt nooit meer goed met Nederland. De straffen zijn veel en veel te laag.
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Weest gerust.. Grapperhaus heeft zijn tweefaseaanpak weer klaarstaan... Pappen en nathouden...