Columniste Renske Kruitbosch adviseert Rutte om wat meer vitaminen te slikken: tegen vergeetachtigheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Columniste Renske Kruitbosch adviseert Rutte om wat meer vitaminen te slikken: tegen vergeetachtigheid. © ANP / Carlo ter Ellen

Johan wist niks en Mark wist alles

COLUMNStel nou dat u morgen zou worden uitgenodigd bij een talkshow. Gewoon, als uw blije zelfje. U schuift lekker aan en daar gaat u.

4 reacties

 • Johan Haar

  1 maand geleden
  Het kapitalisme blijft zegenvieren daarom mag hij blijven heeft hij ook te danken aan de jeugd, die hopen dan ook ooit eens zover te komen als Rutten.En die mailtjes is niet belangrijk maar is wel een bewijs wat verwijderd moet worden.
 • Roy Wesselink

  1 maand geleden
  Bloemheuvel, aanmatigend betekent arrogant, minachtend. Kijkt u eens in de spiegel of gebruik de juiste woorden Rutte en Derksen steken heel Nederland de gek aan en zijn kiezers vinden het nog goed ook🤣🤣
 • A.G. de Jong

  1 maand geleden
  Ik weet niet wat genanter is. Mark Rutte die iedere geloofwaardigheid allang heeft verloren en maar blijft zitten en doorgaat met liegen en bedriegen. Of mensen die daar maar weg van blijven kijken en achter de man aan blijven lopen!
 • Elly Verrips

  1 maand geleden
  Als ik Dhr.Rutte was zou ik toch eens een serieus gesprek met een arts gaan doen. Zijn geheugen gaat wel heel hard achteruit.