Renske en de postbode
Volledig scherm
PREMIUM
Renske en de postbode © Guus Schonewille

Maak die pakketjes flink duurder! (Maar alleen voor de ‘overbezorgde’ postbode)

columnStel nou dat we verzendkosten zouden verdubbelen. Niet voor de schatkist van de koeriersdiensten, maar voor de portemonnee van de postbodes. Ze slepen wat af met onze prullaria. Tijd om daar een fikse fooi tegenover te zetten. 

5 reacties

 • K. van Venen

  1 jaar geleden
  Veel ketens hebben hun producten niet meer in de winkel liggen,je bent verplicht het te bestellen.
 • Marieke Spenkelink

  1 jaar geleden
  hier wordt gesproken over de pakketbezorgers . Wij , de postbezorgers van postnl fietsen ook dagelijks met vele tassen vol pakketten door de straten . Moeten vaak terugfietsen naar depot om pakketten bij te laden . We doen onze uiterste best om alles zo snel en goed mogelijk te bezorgen . Alle lof voor mijn collega’s in deze barre tijden !📮💌🎁
 • Yvonne Veld

  1 jaar geleden
  Ik bestel niet vaak wat via internet, ben sowieso niet erg materialistisch en kooplustig. Als verzenden duurder wordt zullen er genoeg mensen zijn die niet meer in een webshop gaan bestellen. Dan heeft de pakketbezorger mogelijk minder werk maar zal hij/zij dan ook beter betaald worden? Het is dubbel, webshoppen is (te) makkelijk, niet milieuvriendelijk, stressen en slecht salaris voor de bezorgers maar ook wel een baan met een bepaalde vrijheid.
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Post nl heeft de afgelopen jaren een gigantische prijsstijging laten zien. Bovendien zijn de prestaties er niet op vooruit gegaan.. Wij sturen goedkoper via anderen. Snel en milieuvriendelijk...
 • Marianne Klaasen

  1 jaar geleden
  Misschien moet je dan maar eens gaan praten met deze overheid Renske. Ik weet niet of je vergeten bent, dat je vorig jaar tijdens de lockdown zelfs nog bijv. een aardappelschilmesje online moest gaan bestellen. Deze overheid heeft het online shoppen alleen maar bevorderd en daardoor de lokale winkeliers kapot gemaakt. Hun assortiment is beperkter geworden. De mensen kiezen hier niet voor hoor. Dat heeft de overheid gedaan. En dit staat ons waarschijnlijk weer te wachten.