Renske en de postbode
Volledig scherm
PREMIUM
Renske en de postbode © Guus Schonewille

Maak die pakketjes flink duurder! (Maar alleen voor de ‘overbezorgde’ postbode)

columnStel nou dat we verzendkosten zouden verdubbelen. Niet voor de schatkist van de koeriersdiensten, maar voor de portemonnee van de postbodes. Ze slepen wat af met onze prullaria. Tijd om daar een fikse fooi tegenover te zetten. 

5 reacties

 • Vermolen

  2 weken geleden
  Veel ketens hebben hun producten niet meer in de winkel liggen,je bent verplicht het te bestellen.
 • Marieke Spenkelink

  2 weken geleden
  hier wordt gesproken over de pakketbezorgers . Wij , de postbezorgers van postnl fietsen ook dagelijks met vele tassen vol pakketten door de straten . Moeten vaak terugfietsen naar depot om pakketten bij te laden . We doen onze uiterste best om alles zo snel en goed mogelijk te bezorgen . Alle lof voor mijn collega’s in deze barre tijden !📮💌🎁
 • Yvonne Veld

  2 weken geleden
  Ik bestel niet vaak wat via internet, ben sowieso niet erg materialistisch en kooplustig. Als verzenden duurder wordt zullen er genoeg mensen zijn die niet meer in een webshop gaan bestellen. Dan heeft de pakketbezorger mogelijk minder werk maar zal hij/zij dan ook beter betaald worden? Het is dubbel, webshoppen is (te) makkelijk, niet milieuvriendelijk, stressen en slecht salaris voor de bezorgers maar ook wel een baan met een bepaalde vrijheid.
 • jos zoet

  2 weken geleden
  Post nl heeft de afgelopen jaren een gigantische prijsstijging laten zien. Bovendien zijn de prestaties er niet op vooruit gegaan.. Wij sturen goedkoper via anderen. Snel en milieuvriendelijk...
 • Marianne Klaasen

  2 weken geleden
  Misschien moet je dan maar eens gaan praten met deze overheid Renske. Ik weet niet of je vergeten bent, dat je vorig jaar tijdens de lockdown zelfs nog bijv. een aardappelschilmesje online moest gaan bestellen. Deze overheid heeft het online shoppen alleen maar bevorderd en daardoor de lokale winkeliers kapot gemaakt. Hun assortiment is beperkter geworden. De mensen kiezen hier niet voor hoor. Dat heeft de overheid gedaan. En dit staat ons waarschijnlijk weer te wachten.
 1. En wat als Sinterklaas voor één dag premier zou zijn...
  PREMIUM
  column

  En wat als Sinter­klaas voor één dag premier zou zijn...

  Stel nou dat Sinterklaas voor één dag premier was? Eerst een diepte-interview. Wat vindt hij hele Co-verhaal? Heeft hij zich laten pepernotenprikken? En de pieten? Was het een moetje of mochten zij zelf kiezen of ze een enting wilden? Is hij bang dat het virus overdraagbaar wordt op Ozosnel? Wat vindt sint van het kabinet? Kent hij Rutte goed? Heeft Mark wat in zijn schoentje gehad? Of moet het hele zwikkie mee in de zak? Heeft hij zulke grote juten zakken waar zoveel politici in kunnen?