Ruud Buurman ontplofte toen hij Rutte hoorde over het Groningen-rapport.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Buurman ontplofte toen hij Rutte hoorde over het Groningen-rapport. © de Stentor

Mark Rutte, rot nu ook maar op met je schaamte

columnBuurman schrijft elke week over zijn leven en kijk op de maatschappij.

21 reacties

 • CH Haagen

  2 maanden geleden
  De reactie van R.Buurman vind ik uitermate goedkoop. Je kunt Rutte niet zomaar alles on de schoenen schuiven, wat jou niet bevalt. Ik vind Groningers meestal onsympathiek. Ze zeuren altijd. I.p.v. aan de slag te gaan en niet alles van de regering te verwachten, blijven ze zeuren. Jullie hebben daar huizen, die stukken goedkoper zijn, dan in de rest van Nederland.Dan kun je ook zelf vast investeren. Dat gas was van héél Nederland. En niet van de Groningers.
 • Harry de Jong

  3 maanden geleden
  Dit is blijkbaar de taal die we gebruiken als we het oneens zijn met iemand. Heeft u kinderen beste schrijvers? Ik hoop dat ze uw gebral niet lezen. En dat mag u ook hopen, het komt als een boomerang bij u terug. En terecht.
 • Henry Eisink

  3 maanden geleden
  Het beleid van de vvd heeft veel slachtoffers gebracht. De tweedeling. De kloof Hij is er niet voor heel Nederland maar spek alleen zijn eigen clubje.
 • Jan Hooijer

  3 maanden geleden
  Het wordt tijd voor verandering. En kom nu niet met de simpele vraag , wie dan!! Want ieder normaal mens heeft een geheugen. Behalve onze m.p
 • Henk Huiskamp

  3 maanden geleden
  @Eggerding, geen Vvd minister president graag . heeft gezorgd voor een redelijk tot goed ondernemersklimaat in Nederland maar Dat was het dan ook.de niet ondernemers werden simpelweg aan hun lot overgelaten,.zie belastingdruk, zie allerlei affaires, ze moeten Rutte aan een leugen detector aansluiten.Die meter zal helemaal doorslaan, vreselijke man