Rijen op Schiphol, foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Rijen op Schiphol, foto ter illustratie. © ANP

Met een nephandicap op Schiphol, wat zielig

COLUMNStel nou dat u morgen op vakantie gaat. U vliegt vanaf Schiphol. Daar was wat mee. O ja! Rijen, rijen en nog eens rijen. U zou qua reistijd bijna net zo snel op de fiets naar het zonnige Spanje kunnen tokkelen. Zou u een klein handicapje nabootsen om de rijen te omzeilen?

7 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind het een zielig gezicht en wordt er een beetje misselijk van,gezellig begin van de vakantie,lekker een hoge bloeddruk,hersenbloeding of hart infarct kweken,leuk joh
 • F.M. Verdonk

  1 maand geleden
  Applaus!
 • Diana Hoogeboom

  1 maand geleden
  Klopt, Claudia Koster. Wanneer mensen een handicap voorwenden om de rij te omzeilen dan is dit te zielig voor woorden. Maar er zijn idd veel mensen die door onzichtbare pijn of ziekte niet in staat zijn om lang te staan, zitten of lopen.
 • G. Molen

  1 maand geleden
  Het is treurig,maar helaas hebben wij een samenleving waar mensen zo de problemen op de vliegvelden proberen te omzeilen.En vermoedelijk gaan opscheppen op verjaardagsfeestjes of buurtfeestje hoe slim ze wel niet zijn geweest.
 • Claudia Koster

  1 maand geleden
  Er is natuurlijk ook nog een grote groep mensen die normaal gesproken zich wel red. Denk aan mensen met chronische ziekten, zoals reuma, fibro, me, Ms, hernias en long covid. Even door een luchthaven lopen kunnen de meeste wel. Maar 2 uur lang in een rijstaan erbij word het te veel. Dus ik vind het logisch dat er meer help aanvragen zijn.