Renske Kruitbosch over online reacties
Volledig scherm
PREMIUM
Renske Kruitbosch over online reacties © ANP / de Stentor

Ooit een bakker uitgescholden om zijn krentenbollen?

ColumnStel nou dat… Je moet inloggen met je identiteitskaart voordat je mag reageren op asociale media? Als columnist is het je werk om zaken te belichten. Ik doe dat het liefst met een snuf humor en een kruimeltje knipoog. De bakker bakt brood, de columnist schrijft. Welk brood de schrijver bakt en hoe, dat is aan hem. Aan de lezer of hij het lekker vindt. Ooit een bakker uitgescholden om zijn krentenbollen?

1 reactie

 • M. Steenbergen

  3 maanden geleden
  Weer een mooie column Renske. Maar verder vind ik ook dat een ieder beoordeeld wordt en mag worden op zijn doen en laten. Ook de bakker want zijn zijn krentenbollen niet te eten is er ook commentaar. Maar volgens mij gaat het op de manier waarop dat commentaar gegeven wordt en daar schort het vaak aan. Marianne Steenbergen
 1. Zouden vogels zich laten beschermen tegen vogelgriep?
  PREMIUM
  column

  Zouden vogels zich laten beschermen tegen vogelgriep?

  Stel nou dat we kippen laten kiezen of ze beschermd willen worden tegen de vogelgriep. Er is weer een ophokplicht voor pluimvee. Er was een besmetting geconstateerd bij een pluimveehouderij in Zeewolde. Dicht die luiken! Niet zo erg toch? Wel als je bedenkt dat vrije uitloopeieren vervolgens verkocht moeten worden als scharrelei: 2 eurocent minder omzet per ovaaltje. Op 20.000 (!) eieren kost dat de boer 400 ekkies per dag.