Renske Kruitbosch
Volledig scherm
PREMIUM
Renske Kruitbosch © Roos Klunder

Prima idee, die demo van een clitoris

ColumnStel nou dat u vroeger als kind zowel de clitoris als de penis goed was uitgelegd. Door de schooljuffrouw dan, niet door de natuurfilms van Kim Holland. Zou u tot aan uw kruin getraumatiseerd zijn?

3 reacties

 • L. de Kock

  2 maanden geleden
  Bloemetjes en bijtjes. Ooievaars en boerenkool. De rode vloed. Seksuele voorlichting in de vijfde klas. Ouders moesten toestemming geven of je hierbij aanwezig mocht zijn. De nacht ervoor niet geslapen van de “opwinding”. De banaan en het condoom, met rode oortjes en rode blosjes hoorde we het aan. Geen aandacht voor de vrouwelijke banaan. Dat mocht je allemaal zelf gaan ontdekken. Tijden veranderen en dat is maar goed ook!
 • Michel de Jong

  2 maanden geleden
  Groot drama op de basisschool in Deventer: het kind krijgt op de basisschool een soort van seksuele voorlichting. Oh oh, het tere zieltje van ons kind wordt aangetast. Kom op zeg: door internet zien kinderen gewild of ongewild al veel meer dan wij op die leeftijd. Bereid ze er dan ook maar op voor en dan liever via school dan via internet. Een kind moet een kind blijven, is een dooddoener waar je niks mee kan. De wereld is nou eenmaal heel groot geworden en dat kun je als ouders moeilijk doseren
 • Arnaud Bouw

  2 maanden geleden
  Kind moet kind blijven, stop deze idioterie, vragen om problemen.