Columniste Renske Kruitbosch
Volledig scherm
PREMIUM
Columniste Renske Kruitbosch © Roel Dijkstra / Carlo ter Ellen

Restaurants en voetballers kunnen dít doen voor de minima

Stel nou dat mensen met een kleinere portemonnee niet alleen op de voedselbank aangewezen zouden zijn. Als restaurants nou eens hun overgebleven voedingsmiddelen aanbieden? 

4 reacties

 • P. Klos

  1 maand geleden
  Niemand weet waarom andere minima zijn kan ook andere redenen hebben dat je niet kan of mag werken en geen uitkering krijg omdat je op moment van ziekte geen baas had dan krijg je ook geen arbeidsongeschiktheid van UWV
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  Restaurants en voetballers hoeven zich niet verantwoordelijk te voelen voor de minima. Die krijgen al meer dan voldoende subsidies.
 • Bart Alpha

  1 maand geleden
  @HAM Boelens "Waarom geen Max? Net als de gewone man" Waarom geen max? Dat lijkt mij duidelijk, kijk naar het voormalig oostblok, de mensen deden daar niet meer dan nodig, omdat iets meer doen niets meer opleverde. Wat bedoel je met: "net als de gewone man"? Gewone man kan ook meer gaan verdienen, door oa bij te scholen, te solliciteren, te gaan ondernemen. Het ligt toch voor een groot deel aan jezelf als je tegen een plafond aan zit.
 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Goeie column. Ja en als je één miljoen hebt wil je nog een miljoen en daarna 2- en daarna 4 miljoen??? Rupsje nooit genoeg. Waarom geen Max? Net als de gewone man. Zo gaat de hele mentaliteit naar de haaien. Meer meer meer. En de rest eet uit de vuilnisbak.