Columniste Renske over topless zonnen
Volledig scherm
PREMIUM
Columniste Renske over topless zonnen © ANP / Carlo ter Ellen

Seks en bloot is mooi, niet vergeten!

COLUMNStel nou dat we het even over het punt van Derksen gaan hebben. Niet dat kaarsengekakel, maar dat het nu zo strengerig gaat op streelgebied. Beetje spijt trouwens dat ik me erover heb uitgelaten. Als ik mijn rebelse klep erover had gehouden, was ik denk ik de enige Neerlandsche columnist geweest die er vorige week níet over had geschreven. Maar ja. Dat grapje over die Bolsius of bolknak ergens bij hem instoppen, moest gemaakt.

9 reacties

 • Oeds Zoer

  2 maanden geleden
  Wauw, bloot en seks in de zelfde zin!! Sensatie belust??? Juist door bloot en seks in de zelfde context te plaatsen blijft iedereen en altijd die link leggen. En dat vinden jullie dan ook nog een Premium artikel??? Dat valt mij zwaar tegen?
 • Michel De weerd

  2 maanden geleden
  Ham boelens Dit is nu zo uitspraak van u , dan gaan mij de nek haren overeind staan . Alles over 1 kam scheren .... Alles in 1 hokje proberen te duwen . Lees ook eens tussen de regels door. Dat werpt ook een andere blik op de mensen En ja dat metoe gebeuren werkt soms ook aafrechts . Op bepaalde gebieden helpt het de samen leving naar de verdomenis
 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Nou ja zeg! De reacties zijn dus allemaal van mannen hè. Eindelijk mogen ze ook eens wat zeggen. Ze snappen het nog steeds niet.
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Wel goed smeren....! ...En minder zeuren...
 • F. Post

  2 maanden geleden
  Als vrouwen werkelijk overal een probleem of aangifte van willen maken zal ik ze ook als zodanig behandelen. Dus galantheid is ver te zoeken. Nou zeg wat een vooruitgang allemaal.