Renske met op de achtergrond Milo, de zanger van de populaire formatie Goldband
Volledig scherm
PREMIUM
Renske met op de achtergrond Milo, de zanger van de populaire formatie Goldband

Snuiven op het podium en daarna sorry zeggen: wat een sneuneus

COLUMNStel nou dat André Rieu, te midden van zijn concert, een lijntje cocaïne zou snuiven. Dan zouden we hem een behoorlijke klootviool vinden, toch? Die man zou kunnen (dwars)fluiten naar zijn carrière.

24 reacties

 • Herman ten Klooster

  4 dagen geleden
  In alle discussies over coke en heroine komt steeds weer het taalgebruik uit de Amerikaanse drooglegging terug. Wat was het resultaat van de drooglegging? De maffia werd schathemelrijk en er werd geen druppel alcohol minder gedronken, terwijl de politie en FBI het grootste deel van hun tijd verspilden aan drankbestrijding. Als coke niet verboden was zou de kostprijs onmiddellijk kelderen naar de werkelijke kosten en werd het verdienmodel van de criminelen meteen onhoudbaar.
 • H Scheerooren

  5 dagen geleden
  Goldband.?...goh. Redband en Blueband, dat ken ik wél.
 • Annelies Maas

  7 dagen geleden
  Sorry Renske, maar je slaat de plank mis. Er is maar één reden waarom advocaat Wiersma voor zijn huis is doodgeschoten, waarom Peter R de Vries dood is, waarom handgranaten aan huizen worden gehangen en je iedere dag leest over “het gaat vermoedelijk om een afrekening…”, waarom er martelkamers werden gevonden in loodsen….. etc. Er is maar een bestaansrecht voor deze wrede wereld: cocaïnegebruikers. Okay. Alcohol is ook iets. Drink jij wel eens wijn of bier? Zit geen moordmachine achter… nuance
 • M.H. van den Brink

  7 dagen geleden
  Nico van Mierlo, je vergelijking gaat mank. Zeker, alcoholgebruik is ook niet gezond, maar ik lees nóóit dat er mensen worden doodgeschoten in relatie tot alcoholverkoop. Hetzelfde geldt voor tabaksgebruik.
 • Henk Ellens

  7 dagen geleden
  Ze kunnen die prijs toch ook weer afnemen van zulke snuivers