Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Roos Koole

Stel nou dat e-bikes alleen door mensen gebruikt mogen worden die ze echt nodig hebben?

ColumnStel nou dat e-bikes alleen door mensen gebruikt mogen worden die ze echt nodig hebben? Omdat het zonder ondersteuning niet (meer) gaat. Hulde voor de elektrisch aangedreven fiets. 

11 reacties

 • Robbert Scholten

  2 jaar geleden
  Wat een flauwekul,doe een beetje normaal Rob scholten
 • H. Osinga

  2 jaar geleden
  Ok, maar dan ook voor snorfiets, brommer, motor, auto, vliegtuig, helikopter ....
 • Andy Van Werven

  2 jaar geleden
  Ik vind dat het gewoon op de markt moet blijven voor alle volwassenen en dus kinderen niet meer vanaf 18 jaar of ouder anders niet en een helm plicht lijk mij niet gek ik heb zelf nog nooit ongeluken gehad met e-bike ik rij nooit harder dan 15 en de 18 kmh en heb het genomen omdat me bennen niet meer kunnen en ben nog wel jonge vent van in de 30
 • Rudolf Smit

  2 jaar geleden
  Dankzij mijn electrische fiets kom ik, tachtiger, nu weer bijna elke dag buiten en leg ik afstanden af die ik voorheen niet kon, vanwege enigzins versleten (dus pijnlijke) knieën. Het is zalig dat ik weer tegen de wind kan op worstelen en de helling naar een hoge brug kan nemen. De auto laat ik nu meestal staan. Kortom, een zegen deze prachtige uitvinding!
 • J Kruize

  2 jaar geleden
  Het meest idiote zijn de electrische mountainbikes. De mensen die stoer een workout doen petje af denk ik dan. En dan ja het is electrisch crossen. Zielig.