Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Roos Koole

Stel nou dat e-bikes alleen door mensen gebruikt mogen worden die ze echt nodig hebben?

ColumnStel nou dat e-bikes alleen door mensen gebruikt mogen worden die ze echt nodig hebben? Omdat het zonder ondersteuning niet (meer) gaat. Hulde voor de elektrisch aangedreven fiets. 

11 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Wat een flauwekul,doe een beetje normaal Rob scholten
 • H. Osinga

  1 maand geleden
  Ok, maar dan ook voor snorfiets, brommer, motor, auto, vliegtuig, helikopter ....
 • Andy Van Werven

  2 maanden geleden
  Ik vind dat het gewoon op de markt moet blijven voor alle volwassenen en dus kinderen niet meer vanaf 18 jaar of ouder anders niet en een helm plicht lijk mij niet gek ik heb zelf nog nooit ongeluken gehad met e-bike ik rij nooit harder dan 15 en de 18 kmh en heb het genomen omdat me bennen niet meer kunnen en ben nog wel jonge vent van in de 30
 • Rudolf Smit

  2 maanden geleden
  Dankzij mijn electrische fiets kom ik, tachtiger, nu weer bijna elke dag buiten en leg ik afstanden af die ik voorheen niet kon, vanwege enigzins versleten (dus pijnlijke) knieën. Het is zalig dat ik weer tegen de wind kan op worstelen en de helling naar een hoge brug kan nemen. De auto laat ik nu meestal staan. Kortom, een zegen deze prachtige uitvinding!
 • J Kruize

  2 maanden geleden
  Het meest idiote zijn de electrische mountainbikes. De mensen die stoer een workout doen petje af denk ik dan. En dan ja het is electrisch crossen. Zielig.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.