foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
foto ter illustratie © ROBIN UTRECHT

Stel nou dat het aantrekkelijker wordt om met meerdere mensen één woning te huren

COLUMNStel nou dat... het aantrekkelijker wordt om met meerdere mensen één woning te huren? Voorrang bij de puntenparade en korting op de huur. Zelf heb ik jarenlang met een vriendin in een boerderij gewoond. De hele prairie in rep en roer. Samenwonen en geen relatie hebben? Dat was wat. En dan ook nog twee deerntjes! 

4 reacties

 • Ronald Wintjens

  2 weken geleden
  Ik moet er niet aan denken! En wat voor een irritaties gaat dat wel niet opleveren.
 • Jos Thomassen

  3 weken geleden
  Deze is raak Renske. Het samen huren/kopen van een woonruimte wordt tegengewerkt . Heb je een uitkering ? Dan word je gekort ! Wil je een nieuw huisnummer/woningsplitsing ? Dan krijg je toch een dure bureaucratie over je heen ... De gemeente werkt de omzetting van bedrijfspanden ook actief tegen (vraag maar aan eigenaren in o.a. de Nieuwstraat). Burgers willen wonen én meer groen, dat is te ingewikkeld voor de gemeente blijkbaar en niet gunstig voor bevriende makelaars c.s.
 • A Nijland

  2 maanden geleden
  Wat sla jij hier de spijker op z'n kop. Duidelijker kan het niet omschreven en gesteld worden. Allereerst geef je precies de reden aan en bied je een pracht van een oplossing. Zo mooi dat je dit aangeeft.
 • R. Gerritsen

  2 maanden geleden
  Gemeenten moeten meer kleinere woningen bouwen voor ouderen. Daardoor krijg je doorstroming. Gemeenten geven te vaak toe aan projectontwikkelaars om dure huizen te bouwen. Om zo vette winsten te halen.