Renske en boerenprotest
Volledig scherm
PREMIUM
Renske en boerenprotest © Freddy Schinkel

Stoerboeren die ‘Nederland plat gaan leggen’ zijn idioten

COLUMNStel nou dat de boeren dat idiote gesodemieter maandag doorzetten. Er wordt een oproep gedaan ‘om heel Nederland plat te leggen’. Maar, fanatieke stoerboer, wat schiet je daar in hemelsnaam mee op?

19 reacties

 • Wim Paalderman

  1 maand geleden
  Vind je dat Renske? totdat de vrije pers ook nog in het gedrang gaat komen, dan sta je ook op de barricades, net als deze mensen doen voor hun brood en inkomen
 • T. Ruitenberg

  1 maand geleden
  @J.P.Reimink aan jou reactie is niets toe te voegen, wat heb jij dat GOED verwoord !!!
 • Roy Wesselink

  1 maand geleden
  De agrariërs laten niet over zich heenlopen zoals de vissers, de zorg , gepensioneerden etc dat wel laten gebeuren Burgers onder elkaar moeten elkaar niet verwijten te protesteren , ieder op zijn of haar manier laten gaan De overheid is verantwoordelijk en kan ingrijpen, maar doen dat niet omdat het draagvlak voor de boeren steeds kleiner wordt en dat komt ze goed uit
 • P Schievink

  1 maand geleden
  Zorg wordt al decennia gekort inderdaad als boeren dit mogen dan de zorg ook. Gooi plat weiger zorg te geven. Je hebt geen tractor nodig om volk te raken .
 • e v.d. wilgen

  1 maand geleden
  Ik denk dat Kruitbosch de afgelopen dagen een zonnesteek heeft opgelopen. Meelopers hebben we er in de 2e kamer al in overvloed.