Renske Kruitbosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Renske Kruitbosch. © ANP/Getty Images

Stop hiermee en je wordt vanzelf zekerder over je lichaam

COLUMNStel nou dat Instagram, Facebook en internet niet zouden bestaan. Al helemaal niet in de palm van je hand, op je telefoon. Zouden we zekerder over onszelf en ons leven zijn?

5 reacties

 • M van de Giessen

  2 weken geleden
  Jaren lang werd er ingespeeld op de onzekerheden van vrouwen (en mannen) glossy magazines, televisie, etc. Niets nieuws onder de zon. Bekend verdien model van mode- en cosmetische industrie alsmede hollywood. Maar de doctrine en het ‘ideaal beeld’ houdt niet op bij enkel het uiterlijk, want daar kwam lifestyle om de hoek kijken. Je moet jezelf nu dus ook de ‘ideale lifestyle’ aanmeten, voor acceptatie en het vinden v een partner. Onzekerheden, agressieve marketing strategies: Weerloos & kansloos
 • H. Hielkema

  2 weken geleden
  Het feit dat het niet correct Nederlands is geschreven zegt genoeg over het niveau…
 • Jeroen Oosterlaar

  2 weken geleden
  K van Venen, op welke pamflet ben je die tweede slogan tegengekomen dan? Behoorlijk seksistisch en objectiverend, mag ik aannemen dat je een klacht hebt ingediend?
 • K van Venen

  2 weken geleden
  De slogan 'De zomer is ook van ons' daar moeten vrouwen het mee doen. Bij mannen luidt 'Goed gereedschap staan onder een afdak'. Typisch....
 • Jos Voss

  2 weken geleden
  De eerste simpele stap is: boek een weekje een naturistencamping. Na een paar dagen heb je door dat alle soorten, maten, vormen en gebreken er mag wezen. Zonder oordeel.