Renate Wennemars, columniste bij de Stentor.
Volledig scherm
PREMIUM
Renate Wennemars, columniste bij de Stentor. © Rob Voss / Stefan Verkerk (bewerking: de Stentor)

Trauma, voor de man en hulpverleners: Ik voel een golf van misselijkheid bij het woord amputatie

ColumnRenate Wennemars schrijft twee keer per week over wat haar bezighoudt. 

7 reacties

 • B Zieleman

  1 jaar geleden
  Ik hoop echt één ding: dat het gebruik van lachgas en andere genotsmiddelen, die het rijden beïnvloeden, heel gauw verboden- en hoog gestraft wordt. Voor de bescherming van mede-weggebruikers, voor hun ouders/verzorgers en voor de gebruikers zelf. Het gebeurt helaas heel veel. Mocht hij wél lachgas gebruikt hebben, hoop ik dat hij het nooit weer doet en een voorbeeld voor anderen is.
 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  @ leny Valstar, helemaal mee eens. Digitaal ramptoerisme. Verslaggeving op bedenkelijk SBS6 en RTL4 niveau.
 • bert jansen

  1 jaar geleden
  de 112 fotografen rijden hier rond met een goedgevulde EHBO koffer n een aantal met AED. dur kunnen niet helpen is uit de lucht gegrepen onzin. Praat een met een fotograaf en er gaar een wereld voor je open.
 • F.M. Verdonk

  1 jaar geleden
  De geplaatste foto van de lachgas cilinder is enerzijds inderdaad een kijkje in de slaapkamer. Anderzijds hoop ik dat het een afschrikkende werking heeft. Dat er in toenemende mate lachgas wordt gebruikt in het verkeer horen we al langer, hopelijk doet dit een enkeling beseffen dat dat je dus zomaar je been of je leven kan kosten. Of dat van iemand anders.
 • wilmar derks

  1 jaar geleden
  "Maar dat er zo'n ding in een auto ligt, wil toch nog niet zeggen dat de bestuurder onder invloed was? " Als hij het niet wilde gebruiken, waarom lag het dan niet in de kofferbak??