Columniste Renske Kruitbosch over besparen
Volledig scherm
PREMIUM
Columniste Renske Kruitbosch over besparen © Roos Klunder / Getty Images

Veel mensen weten niet dat er met simpele stappen behoorlijk te besparen valt

column | met pollStel nou dat we wat meer de tijd nemen en ons best doen om te besparen.

8 reacties

 • Richard Gerestein

  3 maanden geleden
  Tip van flip: dievries boerenkool deelblokjes: € 0,69 per 450 gram. Aardappeltjes erbij en een rookworst. Sjuutje maken met gefruite uitjes. Dan ben je voor 2 personen zo’n € 8 kwijt aan de maaltijd. Ja, dan nog wel de energiekosten erbij rekenen. Maak extra groot portie dan kan je na het koken een deel invriezen voor later. En dat allemaal bij de gruter uit Zaandam.
 • JM SCHINKEL

  3 maanden geleden
  Fam.Slot, Misschien eens meer naar beneden kijken i.p.v.naar boven en tevreden zijn met wat je hebt . Ontevredenheid is lang niet altijd de schuld van anderen .
 • marianne van Dijk steenbergen

  3 maanden geleden
  Zuinig zijn met vlijt bouwt huizen als kastelen.
 • Fam. Slot

  3 maanden geleden
  Het is momenteel niet zozeer inflatie.. het is de uitkomst van iets wat al jarenlang gaande is: het geld blijft op plaatsen hangen waar al in overvloed is.. Veel "top"mensen verdienen tonnen vol, terwijl veel topmensen deze tonnen leeg krijgen.. Wanneer worden mensen in dit land echt wakker? Stemmen is een bewuste keuze op beleid en niet op "charmes"..
 • I. Schots

  3 maanden geleden
  We leren dingen meer te waarderen tijdens de inflatie is weer typisch zo'n zinnetje van zelf bedrog die we onszelf vertellen om niet arm te voelen.