Phaedra Werkhoven
Volledig scherm
PREMIUM
Phaedra Werkhoven © ANP / Jeroen Jazet

Volgens mij hebben de boeren gewonnen

ColumnPhaedra Werkhoven schrijft iedere week een column over wat haar bezighoudt.

18 reacties

 • E. Lentekind- De Jong

  3 weken geleden
  Gelukkig heeft deze juffrouw een weinig onderbouwd verhaal……veel aannames en emoties, weinig feiten. Misschien wat nuttigs gaan doen ipv deze verbale diarree.
 • Robbert Scholten

  3 maanden geleden
  Ik heb duizend keer meer vertrouwen in de gemiddelde boer dan in de overheid
 • Hans Verheul

  3 maanden geleden
  @ henk Verheul Helemaal mee eens. @ erik biesemaat Wij exporteren dure speciaal producten en importeren goedkope bulkproducten. Dus meer import qua kilo's dan export in 2021.
 • Henk Verheul

  3 maanden geleden
  @ Erik Biesemaat, Als we euro's konden eten dan zou je gelijk hebben. Maar als je de overheid mag geloven (http://www.clo.nl) is er 1800 m2 landbouwgrond nodig om een gemiddelde Nederlander van voedsel te voorzien. Even googelen leert ons al gauw dat er maar 960 m2 agrarische grond per Nederlander beschikbaar is in Nederland. Mochten er wegens schaarste alle landen voor zich gaan, zoals nu ook met het gas, dan zullen velen van ons het niet meer kunnen navertellen.
 • HJ Veltkamp

  3 maanden geleden
  Pheadre, Als de boeren, met name de intensieve veehouderij, zo slecht zijn voor de natuur hoe kan het dan dat de natuur gebieden juist daar zijn waar zich ook de intensieve veehouderij bevindt? Ik zou verwachten de meeste natuur te vinden in en rond denhaag waar zich ook al onze betweters bevinden.