Renate Wennemars.
Volledig scherm
PREMIUM
Renate Wennemars. © Rob Voss

Waarom overwegen zo weinig mannen deze kleine operatie?

COLUMNRenate Wennemars schrijft twee keer per week over wat haar bezighoudt.

13 reacties

 • Ronald Huberts

  2 maanden geleden
  Sorry hoor, maar je praat naar je beperkte kennis. Het kan als een flinke ingreep uitpakken en zelfs nog een tweede omdat de eerste iets minder goed is gegaan! Kruimels in de keel , verslikken e.d. En daarna nog flink gesnurk!, Roeptoeteren past niet in de krant!!
 • T Doornbos

  2 maanden geleden
  Sporten (zoals Wennemars) kan ook een goed helpen snurken te voorkomen! 🤔
 • Jeroen Oosterlaar

  2 maanden geleden
  Haha Yvonne, ik hecht veel waarde aan de stabiele relatie die we hebben. Je stelt me nooit teleur. Tussen de regels lees ik bij jou een hoofd vol emotie die klinkt als een schuur vol kalkoenen die op ieder geluid reageren. Manoeloeloe manoeloeloe. Van cynische humor is net zoveel sprake als dat de orchidee-bidsprinkhaan een orchidee is. Ik ben overigens behoorlijk lesbisch, we leven in gekke tijden ;).
 • Yvonne Veld

  2 maanden geleden
  Jeroen: Niet dan? Tussen de regels door lezen is ook een kunst die niet iedereen beheerst. Kijk naar griep, man zielig ziek op bed, vrouw ziek, kinderen, huishouden enz. moeten wel doordraaien. Sterilisatie zodat de vrouw van de vervelende hormonen af kan, oh aan mijn lijf geen gepier, stel dat ik later toch nog wel kinderen wil met een jongere blom. Dat mijn cynische humor reactie bij jou zoveel haat oproept zegt genoeg, zegt veel meer over jou dan over mij. Ik ben net zo min lesbisch als jij.
 • Jeroen Oosterlaar

  2 maanden geleden
  Yvonne, gelukkig hoef jij je daar geen enkele zorgen over te maken. Je bent zo veilig als maar kan. Bomenzagers (en andere mannen wat dat betreft) blijven doorgaans ver uit de buurt bij boze, zure, mannen hatende feministen. Maar hé, ook dat ligt weer aan de man neem ik aan? Toch? Niks waard hè al die mannen. Bah.... mannen.... Ik ga even mijn neus snuiten in een roze muts... ;)