Renske Kruitbosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Renske Kruitbosch. © Beeldbewerking de Stentor

Wat een strontkar met kritiek krijgen de beminde boeren en hun harem over zich heen

COLUMNStel nou dat u boer bent en u wilt graag een beetje verkering. Zou u zich opgeven voor Boer Zoekt Vrouw?

6 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind het een raar programma met slechte acteurs .,ik vind het onderhand welletjes geweest,in het begin heb ik zeker gekeken nu al maanden niet meer,
 • Henk Renzebrink

  3 maanden geleden
  Het enige bagger dat ik vind is het programma op zich. Nee, totaal geen vermaak en goedkope shit. Maar goed, ieder zijn smaak natuurlijk.
 • L. Haak

  3 maanden geleden
  Mooie Column Renske! Helaas is het waar voor veel "non-scripted" programma's. Van een 8 uren opname wordt 10 minuten uitgekozen waar iemand als de grootste hork of als de grootste casanova voorgesteld kan worden. BoerZoektVrouw staat niet alleen, is 'help mijn man is klusser', niet een andere titel voor: "ik ben het zat met deze vent, en zoek nu een aanleiding om weg te gaan?" En worden wanhopige ouders met een onhandelbare puber niet misleid met een hulpbelofte in ruil voor misère-exploitatie?
 • Henk Renzebrink

  3 maanden geleden
  Ieder zijn meug, daar niet van maar waar gaat dit over? Ik heb totaal niets met dit programma en vind de aandacht dus sterk overdreven. Er zijn heus meer en veel belangrijkere zaken in het leven om je druk over te maken en dan hoeft het heus niet alleen Oekraïne te zijn om maar wat te noemen.
 • Greta Bron

  3 maanden geleden
  Als mensen het niets vinden. Kijk dan niet !! Doe lief, ben lief, heb lief.