Columniste Renske Kruitbosch gelooft niet in het effect van bekende Nederlanders.
Volledig scherm
PREMIUM
Columniste Renske Kruitbosch gelooft niet in het effect van bekende Nederlanders. © Carlo ter Ellen / Betcity

Wat een tuttelkul, geen BN’ers in gokreclames

COLUMNStel nou dat uw grootste idool in een reclamespotje zit voor tomato juice. Zou u zich naar de super spoeden om een pak rood sap te kopen?

8 reacties

 • Robert Zwijnenberg

  1 maand geleden
  Wat een zeer kortzichtige mening van de columniste. Ik weet niet hoeveel mensen hebben gezien dat Johan Cruijff rookte en daardoor zijn veel voetballers gaan roken. Het is een voorbeeldfunctie. Dus nee, gokken, roken en alcohol zijn of limits voor bekende A,B of C Nederlanders.
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  Slap Nederland moet tegen zichzelf beschermd worden. Bij reclame ga ik naar een andere zender. Ik kijk nooit reclame.
 • Sander van Schoonhoven

  1 maand geleden
  Willem Holleeder was jaren geleden slag om slinger te gast in allerlei TV-programma's, werd behandeld (nog net niet aanbeden, of misschien toch wel...) als een popster terwijl het gewoon om een veroordeelde levensgevaarlijke crimineel gaat. Iedereen massaal op die "Holleeder-scooter", dingen waren niet aan te slepen. Tuttelkul ja? De rol van BN-ers niet leidend in reclames en consumentengedrag? Je schat consumenten echt te hoog in... Die gokreclames zouden trouwens sowieso in de ban moeten.
 • jos zoet

  1 maand geleden
  De regering heeft gokreclame goedgekeurd... Over een jaartje gaan er weer miljoenen belastinggeld naar de bestrijding ervan..
 • M van de Giessen

  1 maand geleden
  Er zijn helaas een hoop mensen die tegen zgn BNers ‘opkijken’ (hoe ‘simplistisch’ ze ook mogen zijn) deze op een voetstuk zetten. Voor heel veel mensen is alles ‘status’ (geld) en uiterlijk vertoon (hoe nep het ook is) Een dikke auto, een rolex, etc… gok reclames met BNers zouden kunnen insinueren dat ze deze status hebben verdiend aan de pokertafel ipv snabbel-cultuur en glossy soap. Er zijn wél heel veel BNers gokverslaafd, tsja als je geen fantasie hebt en zoveel geld…. (dat is pas armoede)