Renate Wennemars.
Volledig scherm
PREMIUM
Renate Wennemars. © Rob Voss

‘We moeten al zoveel’. En dan kan de dorpsloop niet meer doorgaan

ColumnRenate Wennemars schrijft twee keer per week over wat haar bezighoudt. Vandaag over het Loopfestijn in Dalfsen dat de halve marathon uit het programma moest schrappen.

3 reacties

 • Gerrit V d Weerd

  3 maanden geleden
  Er worden zo veel eisen gesteld ook door gemeenten dat het bijna onmogelijk is om wat te organiseren Het ambtelijk apparaat is zo bang dat ze ergens aansprakelijk voor gesteld worden. En zie het bij de voetbalvereniging ook wel het zijn alleen maar ouderen die nog liefdewerk doen De jongeren zijn te druk met van alles dank dat dit de doodsteek word voor veel verenigingen
 • M.H. van den Brink

  3 maanden geleden
  Dezelfde oude garde heette een paar jaar geleden " dor hout " . Blijkbaar toch moeilijk te missen. Ook niet meer overal de schuld van geven!
 • Henk Liefers

  3 maanden geleden
  Prima column van Renate, alles staat onder druk, op deze manier kan er niets meer georganiseerd worden, en dan de dooddoener van veel mensen "we zijn zo druk" alsof de mensen die wel vrijwilligers werk doen de hele dag thuis zitten, tegenwoordig zijn veel leden van sportclubs alleen maar consument als ze worden gevraagd om een keer te helpen bij de organisatie bij een wedstrijd, nee dan kan dat niet want we zijn zo druk. Op deze manier verdwijnt de amateursport.