Renske Kruitbosch
Volledig scherm
PREMIUM
Renske Kruitbosch © Roos Klunder/Wouter Borre

We willen nog zo graag bepalen wat een dame wel of niet mag doen

columnStel nou dat alle mensen die in armoede leven, gratis toiletpapier zouden krijgen.

7 reacties

 • K. van Venen

  2 maanden geleden
  Jonge-mannen en scheren dan??????? volgens mij zijn die producten duurder dan maandverband.
 • Arend Van Faassen

  2 maanden geleden
  Marianne Klaasen in dit eens zo beschaafde land kwam het vaker voor dat mensen geen geld hadden voor bepaalde voorzieningen. Dat is niet van nu. Alleen vroeger waren het vaak kerken die insprongen en dat wordt nu blijkbaar door andere organisaties overgenomen.
 • Arend Van Faassen

  2 maanden geleden
  Een prima gedachte, je bent alleen wel de klos als je net boven het minimum zit en voor alle extra's niet in aanmerking komt.
 • Marianne Klaasen

  2 maanden geleden
  Het moet niet nodig zijn in dit eens zo beschaafde land, dat vrouwen en meisjes geen tampons of maandverband kunnen kopen. We worden als burgers helemaal leeg geschud net zo lang totdat we helemaal niets meer hebben. Steeds meer mensen naar kleding- en voedselbanken, zelfs het Rode Kruis springt bij. Deze regering moet zich diep en diep gaan schamen, dat we zover zijn afgegleden en dat al ons belastinggeld wordt gespendeerd in van alles en nog wat behalve de eigen burgers.
 • Stefan Ramon

  2 maanden geleden
  goed idee hoor, mee eens. keerzijde is dat dit ergens van betaald moet worden dus via belastingen bij iedereen terecht komt. eens met Martijn , een constructievere oplossing zou beter zijn, vooral aan de onderkant van de inkomens. Lagere belasting, minder 'gedoe' met toeslagen, werken lonend maken. Vraag over deze dingen is wel waar je de grens trekt: Ik kan er bv niets aan doen dat ik een bril nodig heb, die betaal ik ook zelf.