Het nieuwe gemeentehuis van Voorst is in aanbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe gemeentehuis van Voorst is in aanbouw. © Ronald Hissink

Wethouders gemeente Voorst, schaam jullie

ColumnStel nou dat gemeente Voorst gaat doen wat hij moet doen; er zijn voor de burger? Het lijkt met gemak wel een soort onbereikbare sekte. Behalve Jos Penninx, burgemeester die binnenkort met pensioen gaat. Jos is een sympathieke held. Maar wat zijn die wethouders aan het engnekken? 

7 reacties

 • Harm Platz

  2 jaar geleden
  Wethouders en zich schamen. Wat ze zeker weten is dat ze een buiten burgerlijke wachtgeld regeling krijgen, ook als ze af worden gezet. Dus wie doet ze wat
 • E. van Willegen

  2 jaar geleden
  de afrekening komt in maart 2022.
 • wouter van de veen

  2 jaar geleden
  Het wordt tijd dat er voor de komende verkiezingen, er een nieuwe partij, die rieel en sociaal in de gemeente staat, met een college zonder pluche snuifers, die niet stil zwijgend door 1 + 9 raadsleden de vrije hand hebben, zonder enige transparantie de zaken er door drukken.
 • R.F.J. Jansen

  2 jaar geleden
  Ze hadden beter een miljoen kunnen investeren in een fatsoenlijke locatie waar de inwoners van deze gemeente hun grof vuil en ander afval kunnen storten .Daar is in deze gemeente meer behoefte aan dan een duurzaam gebouw !!
 • Catharina Blok

  2 jaar geleden
  Inderdaad, groot gelijk en raak getypeerd ! En al deze plannen voor een nieuw gemeentehuis onder de "duurzaam paraplu ". Erg en vooral diep ergerlijk. Catharina Blok