Volledig scherm
PREMIUM
Omwonenden van de nieuwe afslag Noord bij Lemelerveld klagen over de nieuwe DOT-markering, die zou voor veel geluidsoverlast zorgen. FFU PRESS AGENCY COPYRIGHT FRANK UIJLENBROEK © Frank Uijlenbroek

Aanpassing nagelnieuwe afslag Lemelerveld na klachten van omwonenden

UpdateDe provincie Overijssel gaat de nog nagelnieuwe noordelijke afslag van de N348 bij Lemelerveld weer voor enkele tienduizenden euro's verspijkeren. Daarmee wil ze tegemoet komen aan omwonenden die sinds de verkeersaanpassing klagen over geluid- en fijnstofoverlast.

Het gaat om de nieuwe afslag aan de Vilstersedijk, een onderdeel van een veel groter project van wegbeheerder provincie Overijssel om de doorgaande weg N348 van Deventer naar Hoogeveen verkeersveiliger te maken.

  1. Wereldwinkel Dalfsen wil nog 50 jaar zo door: Als wij er niet in geloven, verkopen we het ook niet

    Wereldwin­kel Dalfsen wil nog 50 jaar zo door: Als wij er niet in geloven, verkopen we het ook niet

    Houten poppetjes, zelfgemaakte vazen, gevlochten sleutelhangers en bijzondere Boeddhabeeldjes. En dat alles gaat natuurlijk gepaard met een kopje Fairtrade-koffie waarvan je het merk niet kunt uitspreken. Maar dat is lang niet alles. De wereldwinkel bestaat vijftig jaar en gaat met de tijd mee. In Dalfsen zijn ze er zelfs van overtuigd dat ze de komende vijftig jaar ook fluitend doorgaan.

Vechtdal