Voorman Nico van der Vegt van de werkgroep 'N377 moet veilig' voert in november 2020 samen met Gerwin Kijk in de Vegte en Hugo Haan actie voor maximaal 50 km per uur, om ongelukken te voorkomen. Die maximum snelheid is inmiddels ingevoerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorman Nico van der Vegt van de werkgroep 'N377 moet veilig' voert in november 2020 samen met Gerwin Kijk in de Vegte en Hugo Haan actie voor maximaal 50 km per uur, om ongelukken te voorkomen. Die maximum snelheid is inmiddels ingevoerd. © Frank Uijlenbroek

Actiegroep hoopvol over aanpassingen N377 bij Nieuwleusen: middengeleider scheidt rijstroken

In overleg met PB Nieuwleusen, de gemeente Dalfsen en de actiegroep 'N377 moet veilig’ past de provincie Overijssel omstreden plannen aan voor het weggedeelte van de N377 bij Den Hulst. Hier komen straks twee keer twee rijstroken, maar gescheiden door een middengeleider. 

  1. Bewoners ‘te drukke’ N377 in Nieuwleusen: ‘We willen dat de Staten aan de noodrem trekt’
    PREMIUM

    Bewoners ‘te drukke’ N377 in Nieuwleu­sen: ‘We willen dat de Staten aan de noodrem trekt’

    Bewoners van Den Hulst (Nieuwleusen) verenigd in actiegroep ‘N377 moet veilig’ roeren zich andermaal in de strijd voor een verkeersveiliger weg door hun dorp. De provincie kwam hen al tegemoet met tijdelijke maatregelen, maar dat is niet genoeg. ,,We hopen met ons eigen verkeersrapport Provinciale Staten ertoe te bewegen terug te komen op eerder genomen besluiten’’, zegt Nico van der Vegt van de actiegroep.

Vechtdal