foto Wilfried Oude Holtkamp
Volledig scherm
foto Wilfried Oude Holtkamp

Alles nieuw aan Vechtdaltrein

Het kan alleen maar beter met de slechtst scorende treinverbinding van Nederland. Arriva doet er alles aan om de cijfers voor klanttevredenheid op te krikken.

 1. Raadsfracties zijn ‘geschrokken’ van vastgoedrol Stoomfabriek én gemeente
  PREMIUM

  Raadsfrac­ties zijn ‘geschrok­ken’ van vastgoed­rol Stoomfa­briek én gemeente

  De Dalfser raadscommissie was gisteravond uitermate kritisch over het wijzigen van de vastgoedconstructie van theater De Stoomfabriek. Alle fracties bewaren hun definitieve oordeel tot de komende raadsvergadering. Maar ChristenUnie, PvdA, D66 en VVD overwegen al een amendement waarin voor meer onderzoek wordt gepleit. ,,Want dit voorstel roept veel meer vragen op dan antwoorden”, zo stelden meerdere fracties.
 2. Burgers en boer binden strijd aan met zwerfafval in De Krim: ‘anders gaan de koeien van Stan dood’
  PREMIUM
  video

  Burgers en boer binden strijd aan met zwerfafval in De Krim: ‘anders gaan de koeien van Stan dood’

  In maart overleed een koe van boer Stan Bosman uit De Krim door het eten van een blikje dat tussen het kuilvoer zat. Nadat hij zijn gruwelijke verhaal met videobeelden had gedeeld, boden vrijwilligers aan om zwerfafval op te ruimen op zijn land en zo te voorkomen dat nog meer koeien door het eten van afval een akelige dood zouden sterven. Zaterdag namen acht vrijwilligers alvast een kijkje bij zijn melkveebedrijf De Scheerse Polder.

Vechtdal