Paul Bink uit Dalfsen fotografeert kindjes vlak voordat ze overlijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Bink uit Dalfsen fotografeert kindjes vlak voordat ze overlijden. © Enzio Ardesch / Paul Bink

Als Paul uit Dalfsen thuis is en zijn foto’s bekijkt, komen vaak de tranen: ‘Dit went nooit’

Een beeld kan eindeloos verdriet tonen zonder ook maar één traan. Dat weet fotograaf Paul Bink (50) uit Dalfsen als geen ander. Namens stichting Still fotografeert hij ouders en kindjes rondom hun overlijden. Dat biedt families enorm veel troost. ,,Je bent erbij op de meest kwetsbare en pijnlijke momenten.”

4 reacties

 • LJGM Mooijman

  3 maanden geleden
  Geweldig dat deze vrijwilligers hun tijd besteden aan de kwetsbare baby en mens naast de baby.
 • Theo Bosman

  3 maanden geleden
  Als opa heb ik het werk mogen bewonderen, in woord geweldig. Zo respectvol en mooi gedaan. Rouwen is herinneringen maken en dat kan door fantastische mensen.
 • M Wolferink

  3 maanden geleden
  Stichting Still is een financieel kleine stichting die géén subsidies ontvangt maar volledig afhankelijk is van donaties. 1 keer per jaar organiseren zij een loterij en als de opbrengst goed is, kunnen zij een héél jaar “draaien” en alle jonge gezinnen die te maken krijgen met verlies van een kind of ouder helpen met het vastleggen van een laatste gezinsreportage. Lootjes kopen kan op: https://stichtingstill.nl/loterij
 • ELISE Elting

  3 maanden geleden
  Deze mensen zijn geweldig, de mevrouw die bij ons was heeft het zo goed gedaan. Je wil toch iets als nagedachtenis/ herinnering en dat kun je niet zelf op zo’n moment. Zo rustig en lief met goede ideeën en meeleven heeft ze bij ons prachtige foto’s gemaakt. Geweldige organisatie Stichting Still!