Archiefbeeld van een geschaarde, witte vrachtwagencombinatie uit 2017. Dit is beeld ter illustratie en betreft niet de vrachtauto van de aso-trucker die dinsdagavond levensgevaarlijk rijgedrag vertoonde in Dalfsen.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een geschaarde, witte vrachtwagencombinatie uit 2017. Dit is beeld ter illustratie en betreft niet de vrachtauto van de aso-trucker die dinsdagavond levensgevaarlijk rijgedrag vertoonde in Dalfsen. © Michiel van Beers

Aso-trucker in witte vrachtauto haalt levensgevaarlijke capriolen uit, politie Dalfsen zoekt rode vrachtauto

De politie in Dalfsen is op zoek naar de bestuurder van een rode vrachtauto die dinsdag rond 18.00 uur bij afslag Hessenweg-West een frontale botsing kon voorkomen met een witte vrachtauto. De 28-jarige bestuurder van de witte vrachtauto is aangehouden wegens levensgevaarlijk rijgedrag.

0 reacties

 1. Officier van justitie: bejaarde met dementie uit Dalfsen niet vervolgen voor stalking

  Officier van justitie: bejaarde met dementie uit Dalfsen niet vervolgen voor stalking

  Een Almelose vrouw wordt eind 2018 belaagd met aangetekende brieven vol beledigende teksten. Het blijft er niet bij, er worden ook meerdere pakketten en bossen bloemen bezorgd. De dader, Herman U. (76) uit Dalfsen, hangt ook veelvuldig bij haar woning rond. En daar gaat hij ook mee door als hij meermaals door de politie op de vingers wordt getikt en een verbod krijgt om nog binnen een straal van 1 kilometer rond het huis van het slachtoffer te komen.
 2. Caravankaravaan strijkt neer op campings in het Vechtdal: ‘Lachende mensen, blije kinderstemmen, maar denk aan corona!’
  PREMIUM
  Video

  Caravanka­ra­vaan strijkt neer op campings in het Vechtdal: ‘Lachende mensen, blije kinderstem­men, maar denk aan corona!’

  Op de eerste echte zaterdag van de meivakantie wordt het Vechtdal overspoeld met caravans. Zo ook De Kleine Wolf in Ommen, waar eigenaar Anne-Sophie Kat de gastenstroom in goede banen probeert te leiden. De stemming is opperbest, maar corona ligt altijd op de loer. ,,Draag een mondkapje, houd de anderhalve meter in acht en ga niet bij andere huishoudens zitten.”
 1. Strandsferen in Salland: beachveld voor handbal, voetvolley en meer, zó ziet dat er uit
  PREMIUM

  Strandsfe­ren in Salland: beachveld voor handbal, voetvolley en meer, zó ziet dat er uit

  Beachhandbal, voetvolley tussen de zandkorrels en andere ‘zandsporten‘. Inwoners van de regio Lemelerveld kunnen dat binnenkort gewoon in de eigen omgeving doen. Het kunstgras op sportpark Heidepark is ingeruild voor zand. De strandvelden zijn een initiatief van volleybalvereniging De Bevers en handbalvereniging LHC/Auto van Ewijk. Het dorp speelt in op de trend dat (vooral) beachhandbal in trek komt.
 2. Trefkoele+ in Dalfsen verlost theater De Stoomfabriek van ingewikkelde rol als beheerder vastgoed
  PREMIUM

  Trefkoele+ in Dalfsen verlost theater De Stoomfa­briek van ingewikkel­de rol als beheerder vastgoed

  De Trefkoele+ gaat naar alle waarschijnlijkheid het vastgoedgedeelte van theater De Stoomfabriek beheren. In deze nieuwe opzet kan het uit vrijwilligers bestaande bestuur van het Dalfser theater zich volledig concentreren op de programmering. De gewijzigde vastgoedconstructie heeft geen invloed op de inkomsten van het theater. De gemeenteraad spreekt zich in mei uit over dit voornemen.
 1. LIVE: Debat over testbewijzen voor uitjes
  Play

  LIVE: Debat over testbewij­zen voor uitjes

 2. Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht
  Play

  Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht

Vechtdal