De BMW raakte zwaarbeschadigd bij het ongeluk in Dalfsen.
Volledig scherm
De BMW raakte zwaarbeschadigd bij het ongeluk in Dalfsen. © GinoPress B.V.

Bestuurder BMW ramt geparkeerde auto in woonwijk Dalfsen

De bestuurder van een BMW heeft zijn auto vanmiddag flink in de kreukels gereden in Dalfsen. In een woonwijk verloor de man de macht over het stuur, waarna hij een geparkeerde auto ramde.

 Het ongeluk gebeurde even voor 18.00 uur op de Pleijendal. De automobilist reed in de richting van het centrum toen zijn bolide - een BMW Z3 Coupé - in de slip raakte. Vervolgens kon hij een aanrijding met een geparkeerde Volkswagen niet meer voorkomen.

Beide voertuigen kwamen door de klap deels in de voortuinen van twee woningen terecht. Een vrouw die als bijrijder in de BMW zat, werd nog even in de ambulance behandeld, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

  1. Uitbater Oude Station blij met groen licht van Dalfsen én NS voor ruimer terras
    PREMIUM

    Uitbater Oude Station blij met groen licht van Dalfsen én NS voor ruimer terras

    Als de horeca pinkstermaandag klokslag twaalf uur de deuren met een diepe zucht mag openzwaaien, zullen met het verwachte zonovergoten weer terrassen vermoedelijk overspoeld worden door liefhebbers van een hapje en een drankje. Maar met de geldende coronaregels is het praktisch onmogelijk evenveel gasten toe te laten als in het verleden. Daarom helpt Dalfsen uitbaters door tijdelijk toe te staan dat ze hun terrassen uitbreiden op gemeentegrond, zonder daarvoor extra ‘huur’ in rekening te brengen.

Vechtdal