Volledig scherm
De BMW raakte zwaarbeschadigd bij het ongeluk in Dalfsen. © GinoPress B.V.

Bestuurder BMW ramt geparkeerde auto in woonwijk Dalfsen

De bestuurder van een BMW heeft zijn auto vanmiddag flink in de kreukels gereden in Dalfsen. In een woonwijk verloor de man de macht over het stuur, waarna hij een geparkeerde auto ramde.

 Het ongeluk gebeurde even voor 18.00 uur op de Pleijendal. De automobilist reed in de richting van het centrum toen zijn bolide - een BMW Z3 Coupé - in de slip raakte. Vervolgens kon hij een aanrijding met een geparkeerde Volkswagen niet meer voorkomen.

Beide voertuigen kwamen door de klap deels in de voortuinen van twee woningen terecht. Een vrouw die als bijrijder in de BMW zat, werd nog even in de ambulance behandeld, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

  1. Vreugdedansje in Dalfsen, nu hondenbelasting op de helling staat
    PREMIUM

    Vreugde­dans­je in Dalfsen, nu hondenbe­las­ting op de helling staat

    De politiek in Dalfsen denkt er nadrukkelijk over om te stoppen met hondenbelasting, nu de ene na de andere gemeente afstapt van de ‘blaftaks’. De ooit opgerichte Brave Baasjes Club is blij met een onderzoek naar de financiële consequenties die een dergelijke afschaffing heeft. De vrede tussen hondenbezitters en gemeente lijkt er bovendien mee getekend, nadat er jaren terug nog werd gesproken van ‘terreur'. ,,Ik ga direct de leden op de hoogte stellen.”

Vechtdal