Volledig scherm

Bloasseizoen midwinterhoorn nadert

DALFSEN - Het 'bloasseizoen' voor de liefhebbers van de midwinterhoorn zit er weer aan te komen. Maar dan moet je er natuurlijk wel een paraat hebben.

De bloasgroep Dalfsen heeft daarvoor een speciale workshop. De laatste workshop is de afwerking maar vooral het testen van het geluid. De workshop wordt gegeven in de werkplaats van Jan Zielman vossersteeg te Ankum. Begeleiding en onder steuning wordt gegeven door J.Zielman, R.Reuvekamp en J.Lammerink. De bloasgroep Dals'n bestaat uit 19 leden , waarvan 4 jeugdleden. Elke woensdagavond zijn wij in voorbereiding voor het nieuwe bloasseizoen tussen 20.00u.en 21.00u. in de schuur van Huize Den Berg.

Het bloasseizoen begint op de eerste zondag van de advent en wel op 27 november. www.midwinterhoorndalfsen.nl

  1. Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Jan Vlietstra is door SC Lemele gehuldigd als 'Clubheld van de Amateursport' in de gemeente Ommen. Na de thuiswedstrijd tegen Avereest werd het clubicoon zaterdag getrakteerd op een oorkonde, een mooie bos bloemen en een daverend applaus. De 76-jarige Lemelervelder is al lid sinds de oprichting in 1965. Hij voetbalde lang in het eerste elftal waarmee hij in 1968 kampioen werd, en werd daarna ook een zeer gewaardeerde vrijwilliger. 

Vechtdal