Volledig scherm
Juf Ank. © AVROTROS

Bloopers De Luizenmoeder vallen in de smaak: ‘Iedereen heeft het morgen over die laatste scène’

De laatste uitzending van het tweede seizoen van De Luizenmoeder zit er weer op. De aflevering stond volledig in het teken van bloopers tijdens de opnames van de hitserie.

In het tweede seizoen van De Luizenmoeder werden weer tal van taboe-onderwerpen bespreekbaar gemaakt en bij de draaidagen van deze afleveringen ging er natuurlijk van alles mis op de set. De AVROTROS zette de blunders achter elkaar voor de fans van de televisieserie.

De aflevering begon zondagavond een halfuur eerder dan normaal, maar de vaste kijkers waren op tijd ingeschakeld voor het sluitstuk van het tweede seizoen. Met name de laatste scène van de blooperaflevering tussen Juf Ank, gespeeld door Ilse Warringa uit Dalfsen, en directeur Anton in het fietsenhok maakte de tongen op social media los.

Bekijk hier de bloopers terug en lees hieronder de reacties op social media op de laatste uitzending van het seizoen:

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Vilsterse scholieren gaan meer bewegen en leren in natuurrijke omgeving
    PREMIUM

    Vilsterse scholieren gaan meer bewegen en leren in natuurrij­ke omgeving

    ,,Het Natuurrijk, wat een mooie school’’, roept burgemeester Hans Vroomen enthousiast als hij samen met vier leerlingen van de Vilsterse basisschool de nieuwe naam van de in 1923 geopende Sint Willibrordus heeft onthuld. Na ruim 95 jaar is het tijd voor een ander onderwijsconcept, waarin de nadruk ligt op meer bewegen en buitenonderwijs. De dorpsschool op landgoed Vilsteren is nu een ‘integraal kindcentrum’, met op één centrale plek kinderopvang en een basisschool, voor kinderen van nul tot dertien jaar. 'Leren doen we buiten', is het motto.

Vechtdal