Volledig scherm
Juf Ank. © AVROTROS

Bloopers De Luizenmoeder vallen in de smaak: ‘Iedereen heeft het morgen over die laatste scène’

De laatste uitzending van het tweede seizoen van De Luizenmoeder zit er weer op. De aflevering stond volledig in het teken van bloopers tijdens de opnames van de hitserie.

In het tweede seizoen van De Luizenmoeder werden weer tal van taboe-onderwerpen bespreekbaar gemaakt en bij de draaidagen van deze afleveringen ging er natuurlijk van alles mis op de set. De AVROTROS zette de blunders achter elkaar voor de fans van de televisieserie.

De aflevering begon zondagavond een halfuur eerder dan normaal, maar de vaste kijkers waren op tijd ingeschakeld voor het sluitstuk van het tweede seizoen. Met name de laatste scène van de blooperaflevering tussen Juf Ank, gespeeld door Ilse Warringa uit Dalfsen, en directeur Anton in het fietsenhok maakte de tongen op social media los.

Bekijk hier de bloopers terug en lees hieronder de reacties op social media op de laatste uitzending van het seizoen:

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Recreatievaart wacht met smart op Vechtvlinder-sluizen
    PREMIUM

    Recreatie­vaart wacht met smart op Vechtvlin­der-slui­zen

    Op de donderdag voor Pasen start traditiegetrouw de recreatievaart op de Overijsselse Vecht. Het hart van menig watersportliefhebber klopt deze jaargang extra snel omdat de hele rivier binnenkort eindelijk bevaarbaar is, vanaf de Duitse grens bij De Haandrik tot aan de monding in het Zwarte Water bij Zwolle. Dat is te danken aan de sluizen die zijn aangelegd naast de stuwen bij Diffelen en Junne. Er is echter één probleem: die nieuwe sluizen gaan pas op 1 juni open omdat de innovatieve zelfbedieningssystemen de komende weken eerst nog getest moeten worden.

Vechtdal