Volledig scherm
Een jongen spurt met zijn fiets door het nieuwe landschapspark. Deze foto prijkt op de cover van de nieuwe gemeentegids. © foto Paul Bink

Crossend jongetje op cover van gemeentegids

Paul Bink heeft met het door hem vastgelegde beeld van een jongetje dat op zijn politiefietsje door het nieuwe Dalfser park bij het raadshuis crost, de fotowedstrijd van de gemeente gewonnen.

Paul Bink heeft met het door hem vastgelegde beeld van een jongetje dat op zijn politiefietsje door het nieuwe Dalfser park bij het raadshuis crost, de fotowedstrijd van de gemeente gewonnen. Zijn foto prijkt samen met twee andere ingeleverde kiekjes op de gemeentegids, die de komende weken huis-aan-huis wordt verspreid. De winnaars van de wedstrijd werden gisteravond in het gemeentehuis bekendgemaakt.

Het thema van de fotowedstrijd was 'Bij uitstek Dalfsen', hierbij ging het om de combinatie van sociale waarden van een typische plattelandsgemeenschap en de karakteristieke ruimtelijke kwaliteiten. Als voorbeeld van die waarden noemt de gemeente de veiligheid, saamhorigheid en participatie die er in Dalfsen heersen. Ook de prachtige ligging en daar bovenop de prima bereikbaarheid moesten op de foto's te zien zijn.

Bink krijgt een slagroomtaart met daarop zijn foto, bovendien kan de Dalfsenaar een cadeaubon ter waarde van 75 euro gaan verzilveren. De tweede prijs was een prooi voor Ben en Annelies Jonkman, die een fraaie plaat maakten van Huize den Berg, gezien door een overhangend bladerdak. Tot slot stond Wim van Dam op het podium, hij zag in kasteel Rechteren een mooi foto-object. Beide prijswinnaars ontvingen eveneens cadeaubonnen, respectievelijk van 50 en 25 euro.

Volledig scherm
Kasteel Rechteren bezorgde Wim van Dam inspiratie. © foto Wim van Dam
Volledig scherm
Huize Den Berg, gefotografeerd door een bladerdek met weerspiegeling op het water. © foto Ben en Annelies Jonkman
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dalfsen wil inwoners mee laten profiteren van grote energieprojecten

    Dalfsen wil inwoners mee laten profiteren van grote energiepro­jec­ten

    De gemeente Dalfsen verwacht een flink aantal aanvragen voor zonneparken, windmolens en installaties voor biomassa binnen de gemeentegrenzen. Maar dat betekent niet dat die plannen zonder slag of stoot worden uitgevoerd. Dat bleek gisteravond, toen de gemeenteraad van Dalfsen het college van burgemeester en wethouders op het hart drukte om inwoners niet alleen te laten meepraten, maar ook te laten meeprofiteren van een eventueel grootschalig energieproject binnen de gemeentegrenzen.

Vechtdal