Met de bijdrage uit het coronafonds kunnen de dorpen in de gemeente Dalfsen onder meer de winkelstraten in kerststemming brengen.
Volledig scherm
Met de bijdrage uit het coronafonds kunnen de dorpen in de gemeente Dalfsen onder meer de winkelstraten in kerststemming brengen. © Frank Uijlenbroek

Dalfsen maakt toch geld vrij voor activiteiten van ondernemersverenigingen

De voltallige gemeenteraad van Dalfsen heeft toch besloten om extra geld vrij te maken voor activiteiten van winkeliers- en ondernemersverenigingen. Hiermee ondersteunt de raad ondernemers die het moeilijk hebben vanwege de coronacrisis, zodat die toch nog activiteiten kunnen organiseren die de leefbaarheid in de dorpen ten goede komen.

0 reacties

  1. Burgers en boer binden strijd aan met zwerfafval in De Krim: ‘anders gaan de koeien van Stan dood’
    PREMIUM
    video

    Burgers en boer binden strijd aan met zwerfafval in De Krim: ‘anders gaan de koeien van Stan dood’

    In maart overleed een koe van boer Stan Bosman uit De Krim door het eten van een blikje dat tussen het kuilvoer zat. Nadat hij zijn gruwelijke verhaal met videobeelden had gedeeld, boden vrijwilligers aan om zwerfafval op te ruimen op zijn land en zo te voorkomen dat nog meer koeien door het eten van afval een akelige dood zouden sterven. Zaterdag namen acht vrijwilligers alvast een kijkje bij zijn melkveebedrijf De Scheerse Polder.

Vechtdal