Bij het inrijden van Dalfsen vallen de camera's boven de komborden ontegenzeggelijk op. Flitsen en bekeuren doen ze echter niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij het inrijden van Dalfsen vallen de camera's boven de komborden ontegenzeggelijk op. Flitsen en bekeuren doen ze echter niet. © Enzio Ardesch

Dalfsen moppert, want ineens is de zo gehate flitspaal terug (of toch niet?)

Onrust onder Dalfsenaren, die ineens overal flitspalen in hun gemeente zien staan en mopperen ‘dat ze de boete wel zullen afwachten’. En daarbij anderen waarschuwen vooral niet te hard te rijden. Niet nodig, meldt de gemeente, want de tijdelijke camera’s worden ingezet voor een groot verkeerskundig onderzoek. „Compleet AVG-proof.”

3 reacties

 • P Schievink

  3 maanden geleden
  En als er dodelijke ongelukken gebeuren naar overheid kijken. Als je niet te hard rijdt doet die camera je niks anders prima hoe hoger de boete hie beter. Zal jouw kind of partner zijn die dood gereden wordt
 • J. Ridder

  3 maanden geleden
  Helemaal eens, Nederland volzetten met flitspalen. En meer onopvallende politieauto's bij de weg. Alleen zo kan heel veel leed bespaard worden, op verkeersgebied dan, bij heel veel families.
 • Arend van Faassen

  3 maanden geleden
  Mopperen om een flitspaal. Deze veroorzaken geen ongelukken, hardrijders wel. Mopper daar maar om. Er staan veel te weinig flitspalen.