De laagvliegroutes over Overijssel moeten zo snel mogelijk verdwijnen, eist de gemeenteraad van Dalfsen opnieuw. Minister Visser heeft laten weten dat ze daar geen kans voor ziet.
Volledig scherm
De laagvliegroutes over Overijssel moeten zo snel mogelijk verdwijnen, eist de gemeenteraad van Dalfsen opnieuw. Minister Visser heeft laten weten dat ze daar geen kans voor ziet. © Marco Okhuizen

Dalfsen zet strijd tegen laagvliegen naar Lelystad Airport voort

Lelystad Airport mag niet worden geopend voordat de laagvliegroutes over Overijssel zijn geschrapt. Daarom moet de herinrichting van het luchtruim zo snel mogelijk worden vastgesteld en ingevoerd. De gemeenteraad van Dalfsen nam maandagavond unaniem een motie van deze strekking aan. 

  1. Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)
    PREMIUM
    27

    Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)

    Het stoffen mondkapje moet, als het aan het OMT ligt, in de ban. Ook de gekochte blauwe harmonicamaskertjes die je per 50 in de winkel kocht, zijn straks wellicht niet meer voldoende. Vrijdag wordt duidelijk of het kabinet het advies overneemt en mondkapje type 2 de standaard moet worden. Mocht jij voor de troepen uit willen lopen: waar kun je deze mondkapjes bemachtigen?

Vechtdal