De gemeenteraad van Dalfsen vindt dat het evaluatierapport van het college van B en W over de vastgoedconstructie van theater De Stoomfabriek onvoldoende informatie geeft voor een afgewogen besluit en pleit voor meer onderzoek.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeenteraad van Dalfsen vindt dat het evaluatierapport van het college van B en W over de vastgoedconstructie van theater De Stoomfabriek onvoldoende informatie geeft voor een afgewogen besluit en pleit voor meer onderzoek. © Frank Uijlenbroek

Dalfser politiek wil meer onderzoek naar vastgoedconstructie van De Stoomfabriek

Burgemeester en wethouders moeten hun huiswerk rond de vastgoedconstructie van theater De Stoomfabriek overdoen. De voltallige gemeenteraad van Dalfsen gaf het college een nieuwe opdracht mee om verschillende vervolgvarianten te onderzoeken en nader uit te werken.

  1. Karavaan rijdt coronaproof langs geslaagd Dalfsen: gefeliciteerd!
    PREMIUM
    video

    Karavaan rijdt corona­proof langs geslaagd Dalfsen: gefelici­teerd!

    Voor de derde keer trekt vandaag een ‘felicitatiedienst’ door de gemeente Dalfsen om geslaagden in het zonnetje te zetten. Tientallen scholieren die vandaag te horen kregen dat ze hun diploma hebben gehaald worden gefeliciteerd door vertegenwoordigers van de gemeente en jongerenwerkers. In drie met kleurrijke slingers en linten versierde auto’s rijden ze coronaproof kriskras door de dorpen en buurtschappen.

Vechtdal