Evelien Groote Stroek uit Lemelerveld deed onderzoek aan de Universiteit Twente naar de bereidheid van jongeren in Overijssel om de mannenpil te slikken. Trots toont ze de publicatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Evelien Groote Stroek uit Lemelerveld deed onderzoek aan de Universiteit Twente naar de bereidheid van jongeren in Overijssel om de mannenpil te slikken. Trots toont ze de publicatie. © Ronald Hissink

De mannenpil? Evelien (18) uit Lemelerveld deed onderzoek: ‘Onze generatie heeft er wél behoefte aan’

PollEvelien Groote Stroek (18) uit Lemelerveld zit midden in haar eindexamens op het Carmel College in Raalte, maar houdt nu al haar eerste ‘publicatie’ in de hand. Afgelopen jaar deed ze via een talentenprogramma onderzoek aan de Universiteit Twente naar de mannelijke anticonceptiepil. ,,De mannenpil bestaat nog niet, want de farmacie denkt dat het niet verkoopt.”

3 reacties

 • Frank Bruggeman

  1 maand geleden
  @Alexander dan heb jij dus niets voor een vrouw over? Man ik zou het zo doen.
 • Elly Verrips

  1 maand geleden
  Ik zou als vrouw of vriendin wel zeker willen weten of hij hem geslikt heeft. Bij een los seksueel contact is dit dus niet te controleren.
 • Alexander Stegeman

  1 maand geleden
  Nog meer pillen in de Mik??? Dacht t ff niet😉
 1. Johan Kooijker en Rita Bosch sprongen tientallen jaren in de bres voor ‘hun’ Sjaloom in Ankum
  PREMIUM

  Johan Kooijker en Rita Bosch sprongen tientallen jaren in de bres voor ‘hun’ Sjaloom in Ankum

  De onderwijscarrière van zowel schoolhoofd Johan Kooijker als leerkracht Rita Bosch wordt gekenmerkt door het op koers houden van ‘hun’ school: de christelijke basisschool Sjaloom in Ankum. Als ze beide volgende maand na tientallen jaren afscheid nemen, laten ze een florerende onderwijsinstelling achter. Met zo’n 110 leerlingen is de kleinschaligheid behouden zonder dat het spook van de opheffingsnorm op de loer ligt.

Vechtdal