Volledig scherm
Dikken Transport in Nieuwleusen. © Google Streetview

Deurwaarder mogelijk mishandeld met stalen pijpen in Nieuwleusen

UPDATEEen deurwaarder is in Nieuwleusen gegijzeld en zwaar mishandeld met een stalen pijp. Dat zou gebeurd zijn in de zaak rondom transportondernemer Dennis Dikken, zo meldt RTV Oost op zijn website. Een deurwaarder kwam bij de ondernemer langs met een eis van een pensioenfonds.

De deurwaarder werd enige tijd vastgehouden en mishandeld. Hij liep meerdere botbreuken in armen en benen en werd ook aan zijn hoofd geraakt, aldus de berichtgeving. Het is onduidelijk hoe lang de afranseling duurde. Er zijn volgens de regionale omroep meerdere aanhoudingen verricht. 

De politie kan de berichtgeving niet bevestigen, maar meldt wel dat er afgelopen woensdagmiddag een 51-jarige man uit Amersfoort in Nieuwleusen tegen zijn wil vastgehouden, bedreigd is en werd mishandeld. Een man en een vrouw uit Nieuwleusen werden diezelfde avond opgepakt. Het onderzoek loopt nog.

Het transportbedrijf Dikken uit Nieuwleusen is inmiddels enige tijd opgedoekt en moet de vijftien ontslagen medewerkers  nog een ontslagvergoeding betalen. Ook ligt er nog een nota van het Pensioenfonds voor het Wegverkeer van een 260 mille aan achterstallige premies. 

Dikken zelf is niet bereikbaar voor een reactie.  

  1. Bunkercross vervangt Lemelerveldse loop in Sallands Cross Circuit

    Bunker­cross vervangt Lemeler­veld­se loop in Sallands Cross Circuit

    Ten Broeke makelaardij en verzekeringen stopt met de organisatie van de Lemelerveldse crossloop, waarmee het Sallands Cross Circuit (SCC) sinds 2008 jaar in jaar uit werd afgesloten. De afsluiting van het nieuwe SCC-seizoen is nu op 19 januari de Bunkercross, een pittige kuitenbijter op landgoed De Haere bij Olst. Hoonhorst, afgelopen jaargang door de Sallandse lopers uitgeroepen tot ‘best georganiseerde cross’, blijft wel op de kalender met tien lopen. Zaterdagmiddag begint de inschrijving voor het nieuwe seizoen.

Vechtdal