Dikken Transport in Nieuwleusen.
Volledig scherm
Dikken Transport in Nieuwleusen. © Google Streetview

Deurwaarder mogelijk mishandeld met stalen pijpen in Nieuwleusen

UPDATEEen deurwaarder is in Nieuwleusen gegijzeld en zwaar mishandeld met een stalen pijp. Dat zou gebeurd zijn in de zaak rondom transportondernemer Dennis Dikken, zo meldt RTV Oost op zijn website. Een deurwaarder kwam bij de ondernemer langs met een eis van een pensioenfonds.

De deurwaarder werd enige tijd vastgehouden en mishandeld. Hij liep meerdere botbreuken in armen en benen en werd ook aan zijn hoofd geraakt, aldus de berichtgeving. Het is onduidelijk hoe lang de afranseling duurde. Er zijn volgens de regionale omroep meerdere aanhoudingen verricht. 

De politie kan de berichtgeving niet bevestigen, maar meldt wel dat er afgelopen woensdagmiddag een 51-jarige man uit Amersfoort in Nieuwleusen tegen zijn wil vastgehouden, bedreigd is en werd mishandeld. Een man en een vrouw uit Nieuwleusen werden diezelfde avond opgepakt. Het onderzoek loopt nog.

Het transportbedrijf Dikken uit Nieuwleusen is inmiddels enige tijd opgedoekt en moet de vijftien ontslagen medewerkers  nog een ontslagvergoeding betalen. Ook ligt er nog een nota van het Pensioenfonds voor het Wegverkeer van een 260 mille aan achterstallige premies. 

Dikken zelf is niet bereikbaar voor een reactie.  

  1. Dalfsen schiet woningbouwplan Nieuwleusen af, tot afgrijzen van architect
    PREMIUM

    Dalfsen schiet woningbouw­plan Nieuwleu­sen af, tot afgrijzen van architect

    Wel of geen nieuwe huizen aan de Burgemeester Backxlaan in Nieuwleusen? Arnoud Olie hoopt als algemeen directeur van B+O Architecten spoedig met wethouder André Schuurman om tafel te zitten, nu de gemeente Dalfsen een woningbouwplan heeft afgeschoten. De open ruimte tussen de begraafplaats en de verbindingsweg tussen zuid en noord is de gemeente landschappelijk te waardevol, waardoor het geen medewerking wil verlenen. ,,Drogredenen.”

Vechtdal