De verbouwing van het voormalige wegrestaurant De Lantaren aan de N348 tussen Lemelerveld en Raalte is in volle gang. Na de verwijdering van asbest worden nu oude kozijnen en dergelijke vervangen.
Volledig scherm
PREMIUM
De verbouwing van het voormalige wegrestaurant De Lantaren aan de N348 tussen Lemelerveld en Raalte is in volle gang. Na de verwijdering van asbest worden nu oude kozijnen en dergelijke vervangen. © Gerard Vrakking

Dit voormalige wegrestaurant in Lemelerveld wordt omgetoverd tot hotel (met zo min mogelijk personeel)

Wegrestaurant De Lantaren in Lemelerveld moet na het afhaken van het COA een hotel worden. Eigenaar Henk Dijkstra van projectontwikkelaar Lagerdijk BV werkt momenteel aan een ontwerp. Het hotel moet aan alle tegenwoordige eisen voldoen en met zo min mogelijk personeel gerund worden, kondigt Dijkstra aan.

0 reacties

  1. Dit wegrestaurant bij Lemelerveld is al maanden dicht en dat blijft voorlopig zo: 'We zijn er klaar mee’
    PREMIUM

    Dit wegrestau­rant bij Lemeler­veld is al maanden dicht en dat blijft voorlopig zo: 'We zijn er klaar mee’

    Wegrestaurant De Lantaren bij Lemelerveld is al maanden dicht. Ook tijdens de jaarwisseling blijft het donker. Voorlopig gaat het licht bij De Lantaren nog niet aan. De laatste uitbaters hebben het hotel-café-restaurant en de snackbar langs de N348 afgelopen zomer verkocht. Aan de provincie Overijssel, die het nu doorverkoopt. Onder voorbehoud is de transactie al beklonken.