Wegrestaurant De Lantaren en rechts snackbar Greyhound vanuit de lucht, met linksonder de twee rijbanen van de N348. De directe afrit naar het eigen parkeerterrein van het wegrestaurant wordt nog afgesloten, wel blijft hier een op- en afrit van de N348 van en naar de Posthoornweg-Achterkampweg. Achter het wegrestaurant en de snackbar loopt de Achterkampweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Wegrestaurant De Lantaren en rechts snackbar Greyhound vanuit de lucht, met linksonder de twee rijbanen van de N348. De directe afrit naar het eigen parkeerterrein van het wegrestaurant wordt nog afgesloten, wel blijft hier een op- en afrit van de N348 van en naar de Posthoornweg-Achterkampweg. Achter het wegrestaurant en de snackbar loopt de Achterkampweg. © Frank Uijlenbroek

Dit wegrestaurant bij Lemelerveld is al maanden dicht en dat blijft voorlopig zo: 'We zijn er klaar mee’

Wegrestaurant De Lantaren bij Lemelerveld is al maanden dicht. Ook tijdens de jaarwisseling blijft het donker. Voorlopig gaat het licht bij De Lantaren nog niet aan. De laatste uitbaters hebben het hotel-café-restaurant en de snackbar langs de N348 afgelopen zomer verkocht. Aan de provincie Overijssel, die het nu doorverkoopt. Onder voorbehoud is de transactie al beklonken.

0 reacties