Volledig scherm
PREMIUM
De flessen met het winnende 3D-etiket van drukkerij Eshuis uit Dalfsen. © Merel de Bruyn

Drukkerij Eshuis uit Dalfsen wint prijs met 3D-etiket

Kleurkracht, 3D, authentiek, ruwer papier, bijzondere zeefdruktechniek en vooral heel veel vakmanschap. De etiketten- en verpakkingsdrukkerij Eshuis in Dalfsen heeft een prestigieuze internationale prijs gewonnen met een speciaal 3D etiket voor Caleb's Kola: de Flexo Tech Award.   

Op een foto komen de de speciale technieken en effecten van het label voor het nieuwe frisdrankmerk niet uit de verf. Maar neem van Marije Hulzebosch, marketingmanager bij Eshuis - het bedrijf bestaat 128 jaar - aan dat het ‘echt heel bijzonder’ is: ,,Je moet je voorstellen dat juryleden met een loep ik weet niet hoeveel labels en etiketten hebben bestudeerd. En dan winnen wij. Super.” De prijs levert financieel niets op. ,,We doen het voor de erkenning en waardering.”

  1. Inbrekers slaan slag bij Roadrunner, en nog drie restaurants in Dalfsen: ‘dit kan gewoon het einde van je zaak betekenen’
    PREMIUM
    Video

    Inbrekers slaan slag bij Roadrunner, en nog drie restau­rants in Dalfsen: ‘dit kan gewoon het einde van je zaak betekenen’

    De gokkasten werden leeggehaald, deuren vernield, de kluis moest eraan geloven en een gigantische puinzooi bleef achter. Inbrekers zetten in de nacht van zondag op maandag restaurant Roadrunner in Oudleusen op de kop en gingen er met een bedrag van zo'n 3.500 euro vandoor. Eigenaar Jurrian Visscher heeft de camerabeelden bekeken en meent hun werkwijze te hebben ontdekt. ,,Ik herken ze.”

Vechtdal